Oldal frissítése

Gogen HBTM 41BR fekete és piros

3,0 13 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Gogen HBTM 41BR fekete és piros

Sokoldalú megoldások igényes hallgatók számára

A Gogen HBTM41 modern, vezeték nélküli fejhallgatójával bárhol hallgathatjuk kedvenc zenéinket, mivel Bluetooth technológiával működik. Emellett található rajta egy hagyományos 3,5 mm-es jack csatlakozó is. A 40 mm-es átalakítók kiváló hangzást biztosítanak 20 és 20.000 Hz közötti tartományban. A fejhallgatóba beépítettek egy FM rádiót is, amelyet a többi funkcióval együtt a jobb oldali kagylón található kezelőgombokkal lehet irányítani. Emellett található rajta egy beépített mikrofon is, amely telefonhívások esetén tesz jó szolgálatot.

Hallgasd bárhol és bármikor


A vezeték nélküli zenehallgatást Bluetooth technológia biztosítja, amely megbízható, tiszta hangzást eredményez. Élvezd ki annak az előnyeit, hogy nem vagy helyhez kötve, és a zenelejátszó eszköztől akár 10 méteres távolságban is hallgathatod kedvenceidet. A zenék közötti átváltáshoz, a hangerő állításához vagy hívásfogadáshoz a kezelőgombok nyújtanak segítséget. A vezeték nélküli technológiának köszönhetően nem szükséges mindenhová magaddal vinned a mobilod, hiszen a hatótávolságon belül egyszerűen használhatod. A fejhallgató akkumulátora egyetlen feltöltéssel akár 6 órán keresztül is működik.

Összecsukható és tartós kivitel

Az összecsukható fejhallgatót úgy alakították ki, hogy bárhová magaddal vihesd, hiszen a praktikus tokban minimális helyet foglal. A fejhallgató modern, fiatalos megjelenését a piros betét tovább fokozza. A levehető kábel hossza 1,2 m, és található rajta egy hagyományos 3,5 mm-es jack csatlakozó is. A széles, párnázott fejpánt állítható méretű, az extra puha fülpárnák pedig mindenki számára kényelmesek akár hosszú zenehallgatás során is.

Vezeték nélküli és vezetékes üzemmód

A Bluetooth-nak köszönhetően a fejhallgató számos eszközzel használható vezeték nélkül, mint például telefon, laptop, asztali számítógép stb. Ha mégsem rendelkezik Bluetooth képes eszközzel, akkor a hagyományos kábel segítségével biztosan használható lesz. A könnyebb kezelhetőség érdekében a kábel lecsatolható, gabalyodásmentes kivitelben készült egy 3,5 mm-es jack csatlakozóval. Emellett a csomagban található egy USB töltő is.

 

 

 

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás Fület befedő (over-ear)
Konstrukció Zárt
Mikrofon igen

Csatlakozás

Kapcsolat típusa 3,5 mm Jack, Bluetooth
Kábel hossza 1,2 m
Kábelvezetés Egyoldalú
Levehető kábel igen

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók Hívásfogadás, Hangerőszabályzás

Hangzási jellemzők

Min. frekvencia 20 Hz
Max. frekvencia 20 000 Hz
Érzékenység 150 dB/mW
Impedancia 32 Ohm

Mikrofon jellemzők

Mikrofon konstrukció Integrált

Akkumulátor

Akkumulátor max. üzemideje 6 óra
Akkumulátor töltése MicroUSB
Kód:  WG9575k3
Termékszám:  GOGHBTM41BR
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20