Oldal frissítése

Gogen ECM 01W, fehér

2,8 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Gogen ECM 01W, fehér

A fülhallgatók gyártása terén bőséges tapasztalattal rendelkező Gogen társaság tudását és eljárási módszereit a rendelkezésre álló ECM 01W modellnél is bevonta. A nagyszerű teljesítmény, kiváló hangzás és elragadó külső bizonyára örömére lesz. A füldugók kialakításuknak köszönhetően tökéletesen illeszkednek a fülbe. Akár több órán át is viselheti, azok kényelmesek lesznek, bármiféle kellemetlen nyomásérzet nélkül. Kiszűrik a környezeti zajt és gazdag basszus-visszaadással szolgálnak. A dizájn és fehér szín önmagában nagyon elegáns hatással bír, de érdemes említést tenni a kényelmes és ráadásul ellenálló kialakításról.

Legfontosabb jellemzők

  • Minőségi fülhallgató kedvező áron
  • Az ívelt kialakítás megakadályozza a hang háttérbe való kiszűrődését
  • Tartós, gumírozott 1,2 m hosszú kábel
  • Számos csatlakoztatási lehetőség a 3,5 mm-es jack dugónak köszönhetően
  • A mikrofonnak köszönhetően handsfree funkciót is betölt

Számos csatlakoztatási lehetőség

A gyártó számításba vette gyors életvitelét is így a fülhallgatót mikrofonnal is felszerelte. Így fontos hívásait lebonyolíthatja a füldugók fülből való kivevése nélkül. Mindez ráadásul fölöttébb kényelmes, ugyanis a hívásfogadás egy gomb lenyomásával megvalósítható. A felhasználók elégedettségét bizonyára fokozza az 1,2 m-es hosszúságú kábel, amely praktikus 3,5 mm-es jack dugóban végződik. A fülhallgató így elektronikus eszközök széles körénél vehető használatba. Könnyen csatlakoztathatja azt számítógép, mobiltelefon, notebook, Hifi rendszerek vagy MP3 lejátszóhoz.

Paraméterek

Szín

Szín Fehér
Kód:  WG9579a1
Termékszám:  GOGECM01W
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05