Oldal frissítése

Gogen DAB 502

4,3 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Gogen DAB 502

 

Legyen a digitális rádió hullámain

A Gogen 502 DAB rádió támogatja a digitális műsorszórást, amely lehetővé teszi a kiváló hangminőséget és hangtisztaságot. További előnye a széles programajánlat, illetve kiegészítő információk megjelenítése az LCD kijelzőn. A Csehországban már elkezdődött a műsorszórás digitalizálásának folyamata, és Prága után a DAB műsorszórás két éven belül Ostravára, Brünnre és Pilzenre is kiterjed.

 


Gogen DAB 502
 

Fő funkciók

  • LCD kijelző
  • Digitális DAB+ / DAB / FM rádióállomás-kereső
  • 20 beállítható rádióállomás (10 DAB és 10 FM)
  • fejhallgató kimenet
  • Kimeneti teljesítmény: 1 x 1,5 W

 

Digitális és analóg vétel

A Gogen 502 a DAB típusú adások mellett a klasszikus analóg FM rádióadók vételére is alkalmas. Továbbá rendelkezésre áll 20 hely a kedvenc rádióállomások beállítására, valamint fejhallgató kimenet. Minden funkció könnyedén beállítható az áttekinthető LCD kijelző segítségével.

 

 

Gogen DAB 502
 

Gogen DAB 502
 

A DAB+ előnyei

A digitális rádió ezernyi rádióállomás vételére képes, a kereséshez és beállításhoz elég tudnia a rádióadó nevét. A földi adók rendszerén keresztüli sugárzás  biztosítja a briliáns hangzást. A DAB+ rádiók másik előnye, hogy különböző kiegészítő adatok (szövegek, képek, térképek) sugárzására is képes.


 

Beépített újratölthető akkumulátor

A rádióba szerelt beépített akkumulátor könnyen feltölthető. Így rádióját olyan helyen is hallgatni tudja, ahol az elektromos hálózatról történő áramellátás nem lehetséges.

 

 

Gogen DAB 502
 
 

Paraméterek

Alapvető paraméterek

Teljesítmény 1,5 W
Előre beállítható csatornák száma 20 ×

Méret & súly

Tömeg 0,3 kg
Kód:  WG982d
Termékszám:  GOGDAB502
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15