Oldal frissítése

Gogen DAB 12 BT

4,6 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Gogen DAB 12 BT

 
Gogen DAB 12 BT
 
LCD displej

LCD displej

Bluetooth

Bluetooth

20 předvoleb

20 předvoleb

Dva budíky

Dva budíky

Analogové a digitální rádio

A digitális rádió hullámai érdekében

Hallgassa kedvenc állomásait analóg és digitális minőségben. A rádió kezeli a klasszikus analóg FM rádiót és a modern DAB-t. Így a hallgatók számára a rádiózás egészen új dimenzióját kínálják. A kedvenc rádióállomásait 20 (10 az FM és 10 a DAB) helyre mentheti, így gyorsan válthat közöttük.

Digitális és analóg vétel

Ez a modell helyettesíti az akkumulátor működését a megfelelő hangélmény érdekében. A kiváló minőségű és hangos hang a három invertert reprodukálja, így kiegészítik egymást. A digitális átviteli technológiának köszönhetően a lejátszás hangja mindig kristálytiszta és zajmentes. Az összes funkciót egyszerűen beállíthatja egy tiszta LCD kijelző segítségével.

Kvalitní reprodukce

A DAB+ előnyei

A digitális rádió több ezer rádióállomást rögzít, és könnyű felfedezésükre elegendő ismerni a nevüket. A földi adóhálózatok közvetítése ragyogó hangot biztosít. A DAB+ rádiók másik előnye a különféle kiegészítő adatok, például szöveg, képek vagy térképek közvetítése.

Zenehallgatás mobileszközökön

A Bluetooth-nak és a line-in-nek köszönhetően a rádió hangszóróvá válik a mobilkészülék zenelejátszásához. A Bluetooth-ot a telefonnal, a tablettel és a hordozható számítógéppel együtt használják, míg a line-in megfelelő a hagyományos kézi számítógépekhez.

Přehrávání hudby z mobilního telefonu
 

Paraméterek

Alapvető paraméterek

Teljesítmény 10 W
Előre beállítható csatornák száma 20 ×

Méret & súly

Szélesség 300 mm
Magasság 148 mm
Mélység 151 mm
Tömeg 1,65 kg
Kód:  WG982h
Termékszám:  GOGDAB12BT
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05