Oldal frissítése

Gogen BS 248 B

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Gogen BS 248 B

A Gogen BS 248 B egy olyan vezeték nélküli hangszóró, amely akár a legrosszabb körülmények között is képes helytállni, legyen szó akár száraz, akár nedves időjárási viszonyokról. A Gogen BS 248 B nagyszerű társa lesz. A legtöbb mobileszközt a bluetooth V4.2 használatával párosíthatja, amely akár 9 méteres távolságra is képes kommunikálni a készülékkel. Élvezze a zenét a Gogen hordozható hangszóróval mind útközben, mind otthonában. A modern design és a kis súlya révén a 480 g-os hangfalat bárhová könnyedén magával viheti. Még a Gogen BS 248 B akkumulátornak sem lesz problémája, hiszen egyetlen töltéssel legalább 4 hosszú órányi zenét élvezhet. A beépített mikrofon segítségével telefonálhat is a hangszóróval.

A Gogen hordozható hangszóró főbb előnyei

  • A Gogen BS 248 B-t mind a Bluetooth, mind az AUX bemenet segítségével csatlakoztathatja
  • A hangszóró legfeljebb 4 óráig üzemel egy töltéssel
  • Az adó segítségével akár 9 méterre is tartózkodhat a Gogen BS 248 B hangszórótól
  • IP67 védelmi szabvány
  • Kis súly
  • Nagyszerű Gogen formatervezés

Kiemelkedő ellenállás

Az IP67 védelmi technológiával felszerelt Gogen BS 248 B készüléket bárhová magával viheti. Ez a technológia biztosítja, hogy a hangszóró ellenáll a porral és a nedvességgel szemben is. Ez a kisméretű audio nagyszerű belső tulajdonságaival biztosan meglepi majd!

 
Kód:  WG975f
Termékszám:  GOGBS248B
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15