Oldal frissítése

Gogen BS 139b fekete

5 2 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Gogen BS 139b fekete

Ha zenéről van szó, a Gogen vezeték nélküli hangszórói a legjobb útitársak. A régi modellekhez képest a BS 139b nagy előnye, hogy a nagy teljesítményét kihasználva olyan sztereó élményt nyújt, amely a környezetében lévőket is lenyűgözi . Az egyszerű, de stílusos kialakításnak köszönhetően bárhol használhatja, irodában, otthon az asztali számítógépéhez vagy laptophoz csatlakoztatva, utazáskor pedig semmiképp nem érdemes otthon hagyni.

Legfontosabb jellemzők

  • Hordozható, elegáns kialakítás
  • Hangos sztereó reprodukció
  • Hosszú élettertamú akkumulátor
  • Vezeték nélküli Bluetooth zenestreaming
  • Univerzális audio bemenet Bluetooth nélküli készülékekhez
  • Hívásfogadás (beépített mikrofonnal)
  • Akkumulátor töltése USB-n keresztül

A zene elkísér!

Élvezze a zenét anélkül, hogy kábelekkel bajlódna! Zenelejátszáshoz használjon Bluetooth kapcsolatot, így több méteres távolságból is irányíthatja a hangszórót. Helyezze magát kényelembe, és hallgassa kedvenc zenéit a telefonjáról! Így a hangyszóró kihangosítóként is szolgálhat. De a készülék könnyen csatlakoztatható Bluetooth nélküli eszközökhöz is, az Univerzális 3,5 mm-es jack csatlakozóval használhat gyakorlatilag bármilyen asztali vagy hordozható lejátszót.

Kód:  WG975d3e
Termékszám:  GOGBS139B
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20