Oldal frissítése

Gogen BS 074P rózsaszín

4,6 18 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Gogen BS 074P rózsaszín

Gogen BS 074

Egy igazi (úti)társ

Kompakt méretének és beépített akkumulátorának köszönhetően ez a Gogen vezeték nélküli hangszóró nagyszerű útitársad lesz. Kis mérete ellenére az eszköz nagy teljesítménnyel és tökéletes hangminőséggel büszkélkedhet, így könnyedén helyettesítheti akár a gyenge notebook, vagy mobiltelefon hangszóródat is. További előnye az elegáns, színes háttérvilágítással rendelkező hangszóró kialakítás. 


Főbb funkciók

  • Stílusos hordozható hangszóró
  • Beépített akkumulátor
  • Vezeték nélküli Bluetooth zene streaming 
  • Univerzális 3,5 mm-es audio bemenet
  • Telefon kihangosítási opció (beépített mikrofon)
  • Teljesítménye 1 x 3W

Gogen BS 074P

Gogen BS 074P

Vezeték nélküli zene streaming

Ne fogd vissza magad, hiszen a zenéidet a Bluetooth interfészen keresztül akár 9 méteres távolságból is streamelheted. Most végre bárhol élvezheted a kedvenc zenéidet! Csak csatlakoztasd az okostelefonodat vagy a tabletedet a hangszóróhoz, és indulhat is a buli!


Beépített újratölthető akkumulátor

A beépített újratölthető akkumulátornak köszönhetően legalább 3 órán keresztül hallgathatod a zenéidet. A lejátszási idő függ a hangerősségtől is. Ha szeretnéd újratölteni az akkumulátort, egyszerűen csatlakoztasd a készüléket egy USB port-hoz. Töltés közben mindenféle korlátozás nélkül hallgathatod a zenéidet.

Gogen BS 074P

Gogen BS 074P

Telefonálás lehetősége

Csatlakoztasd mobiltelefonodat, és használd a beépített mikrofont - így a hangszórót kihangosítóként is használhatod. Ennek a funkciónak a legnagyobb előnye az, hogy akár konferencia beszélgetéseket is kezelhetsz, amelyhez virtuálisan bárki csatlakozhat.

Kód:  WG975a2
Termékszám:  GOGBS074P
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20