Oldal frissítése

GoGen BPS 528B

4,4 5 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

GoGen BPS 528B

Minden alkalomhoz megfelelő társ

A GoGen BPS528 hangszóró minden zenehallgatót meghódít teljesítményének és számos funkciójának köszönhetően. Minden ünnephez, rendezvényhez kitűnő zenelejátszó (családi összejövetelek, esküvők, karaoke-k, céges előadások, sport- és iskolai rendezvények vagy csak otthoni zenehallgatás, nem lehet tökéletes nélküle). A Bluetooth technológia segítségével a zene akár 10 méterre is elér.

Állítható basszus

Saját ízléséhez és a zene stílusához alakíthatja a basszus inzenzitását, megnövelve vagy lecsökkentve azt. Hasonlóképpen szabályozhatóak a magashangok is.

Széles körű menüfunkciók

A hangszóró segítségével hallgathat rádiót (FM) digitális frekvenciakijelzővel, MP3 formátumot USB port segítségével, zenét hallgathat a telefonjáról Bluetooth-on keresztül vagy csatlakoztathat hangkábelt a számítógéphez. A jack csatlakozó 6,5 mm-es aljzattal összeköti a mellékelt mikrofont. A mikrofonbemenet külön hangerőszabályozóval rendelkezik. Az LCD kijelző jól látható és könnyen kezelhető.

 
Kód:  WG975j2d
Termékszám:  GOGBPS686
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15