Oldal frissítése

Gogen BPS 522B

2,0 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Gogen BPS 522B

 
Bluetooth reproduktor Gogen BPS 522B
 
12W reproduktor

12W reproduktor

Výdrž až 5 hodin

Výdrž až 5 hodin

USB konektor

USB konektor

Pohodlné madlo

Pohodlné madlo

Přenosný reproduktor Gogen BPS 522B

Hordozható Party Speaker hangszóró, minden alkalomra

A GoGEN BPS522 egy kültéri HIFI hangszóró, Bluetooth technológiával, tiszta hangzással és dinamikus hanggal. Teljesítményével és funkcióival lenyűgöz mindenkit, aki szereti teljes hangerővel hallgatni a kedvenc zenéit. Alkalmas bármilyen rendezvényre, legyen az ünnepség, esküvő, házibuli, vagy csak otthonra a zenehallgatásra. A Bluetooth technológiának köszönhetően 10 méteres távolságból streamelheted a zenét, bármilyen Bluetooth technológiával rendelkező eszközről.

Stílusos fogantyú

A hangszórón egy stílusos műbőr fogantyú is található, hogy a szállítás még egyszerűbb legyen. Bárhová magaddal viheted. A 3000 mAh kapacitású akkumulátor ujratölthető USB kábelen keresztül, és egy töltéssel akár 5 órán keresztül üzemképes. Természetesen a hangos zene több energiát vesz igénybe, mint a mondott szöveg. Töltsd fel, és indulj útnak.

Přenosný reproduktor Gogen BPS 522B
Gogen BPS 522B - USB a SD karty

Rengeteg funkció!

A Party Speaker-rel hallgathatod a rádiót digitális FM tunerrel, zenét engedhetsz USB porton vagy MP3 formátumban SD kártyán keresztül, Bluetooth-val streamelheted a kedvenc zenéidet a telefonodból vagy audio kábellel csatlakoztathatod a számítógéphez vagy notebookhoz.

 
Kód:  WG975j2c
Termékszám:  GOGBPS522B
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15