Oldal frissítése

Goddess DFE1267DW10 szabadonálló mosogatógép

4,6 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Goddess DFE1267DW10 szabadonálló mosogatógép

Bemutatjuk a Goddess energiatakarékos és rendkívül hatékony, 6 mosogatási programmal rendelkező, 12 teríték tisztítására alkalmas, modern funkciókkal ellátott mosogatógépét. Gazdaságos működésének köszönhetően, 231 kWh-s éves átlagfogyasztásával a készülék az A +++ energiahatékonysági osztályba tartozik. A mosogatógép egy másik vitathatatlan előnye a rendkívül alacsony zajszint, amely nem haladja meg a 47 dB-t. A Goddess DFE1267DW10 1-24 órás késleltetési lehetőséggel is rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy későbbre halaszd a mosatlan edények megtisztítását. A mosogatási ciklus véletlenszerű elállításának megelőzése érdekében a készülék biztonsági gyerekzárral is el lett látva.

Legfontosabb jellemzői

  • AquaStop vízvédelmi technológia, amely vízszivárgás vagy károsodás esetén azonnal elzárja a vízellátást
  • A precíziós kidolgozottságú belső rész 12 teríték megtisztítására alkalmas
  • A lehető legjobb, A +++ energiaosztályba tartozik
  • Rendkívül alacsony zajszint (47 dB)
  • Gyermekzár a beállítások véletlenszerű átállítása ellen
  • Maximum 6 mosogatási program
  • Áttekinthető LED kijelző

Személyre szabható mosogatás

A modern, szabadonálló Goddess mosogatógép 6 kiváló mosogatási programmal rendelkezik. Választhatod például az enyhén szennyezett edények számára alkalmas "Finom", vagy az erősen szennyezett edények mosogatásához szükséges "Intenzív" programot, amely három öblítést követően 60 °C-os mosogatási hőmérsékleten biztosítja a hatékony tisztítást. Ha mindössze 1 órád van arra, hogy elmosogasd a kevésbé szennyezett edényeidet, akkor válaszd a 60 perces programot. A normál szennyezettségű edények, illetve lábasok, tányérok, poharak és serpenyők számára az "Eco" program használata ajánlott. Ha igazán gyors eredményre van szükséged szárítás nélkül, akkor erre a "Gyors" program a legalkalmasabb, amely 40 °C-on, 45 perc alatt varázsolja tisztára a mosatlanod minden egyes darabját. Végül, de nem utolsó sorban pedig érdemes megemlíteni a rövid öblítést biztosító "Előmosás" programot.

Intuitív és könnyű kezelhetőség

A készülék kezelése az áttekinthető LCD kijelzőnek köszönhetően rendkívül egyszerű: segítségével mindig minden információval el leszel látva a mosogatási ciklussal, valamint a hátramaradó idővel kapcsolatban. Emellett a só- és öblítőszerhiányról is innen tájékozódhatsz. A Goddess mosogatógép állítható magasságú felső kosárral, valamint összehajtható részekkel ellátott alsó kosárral lett felszerelve. A készülék egyik nagyszerű előnye a zóna mosás, amelynek során kiválaszthatod, hogy csak a felső, vagy csak az alsó kosárban menjen végbe a mosogatási folyamat.

Paraméterek

Szín

Szín Fehér

Mosogatógép típusa

Mosogatógép típusa Szabvány
Mosogatógép elhelyezése Szabadon álló

Mosogatógép funkciói

Mosogatás funkciók Késleltetett indítás
Mosogatógép biztonsági funkciói Gyerekzár, Túlcsordulás elleni védelem

Tulajdonságok

Tulajdonságok Kijelző, Állítható kosarak

Mosogatógép méretei és tömege

Mosogatógép magassága 85 cm
Mosogatógép szélessége 60 cm
Mosogatógép mélysége 60 cm
Kód:  FAP3743c
Termékszám:  GODDFE1267DW10

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05