Oldal frissítése

God of War csatabárd

God of War csatabárd

Bemutatjuk a God of War rajongóinak szánt, kézzel gyártott csatabárdot. A csatabárd mindenekelőtt színpadi harcra vagy dekorációként szolgál. Ezen csatabárd jól kiegyensúlyozott és oldalát acélpántok erősítik. Nyele kőrisfából készült és középtájt bőrrel bevont. A játékban Kratos mindig magánál tartja fegyverét. Bármikor képes visszahívni a kezébe. A God of War hőse ezen csatabárddal harcol a személyes erőfeszítés teljesítése érdekében. A fantasztikus és történelmi csatabárd rajongóinak biztosan örömet szerez ezen gyönyörű vasdarab.

Legfontosabb jellemzők

  • Kézzel gyártott God of War csatabárd
  • Színpadi harcra vagy dekorációként szolgál
  • A kovácsolt csatabárd jól kiegyensúlyozott és oldalát acélrugók erősítik
  • Nyele kőrisfából készült és középtájt bőrrel bevont
  • Nincs élezve 
  • Két év jótállás

Minőségi penge

A fegyver pengéje rugóacélból készült ČSN 14260 / DIN 1.7103 (6% C; 0.5-0.85 Mn; 1.3-1.6% Si; 0.8-1.05 Cr). A penge edzett majd kemencében hőkezelt. Keménysége 53-55 HRC közötti.

Méretek:
Teljes hossza 79 cm
Acélpántok hossza 24 × 17 cm és 7 × 8.5 cm

Tömeg:
cca 1630 g

Paraméterek

Sorozat

Játék és filmsorozat God of War
Kód:  GMERCHKA1a
Termékszám:  GOW001
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05