Oldal frissítése

GLADE Sense&Spray Japán kert duo utántöltő 18 ml

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

GLADE Sense&Spray Japán kert duo utántöltő 18 ml

Otthonod egy GLADE légfrissítővel büszkélkedhet, ehhez keresel új utántöltőt? A GLADE Sense&Spray több frissítő illatban kapható, neked csak választani kell. Ezzel a légfrissítővel kedved szerint váltogathatod az illatokat, így soha nem fogod egyiket sem megunni. A GLADE légfrissítő egy új szag-eltávolító technológiával büszkélkedhet, ami minden kellemetlen szagot megszüntet, és kellemes illatot hagy maga után. A GLADE Sense&Spray légfrissítő egy tartalék utántöltő, amely GLADE készülékekhez alkalmas. Könnyen illatosítja a nagyobb helyiségeket is.

A GLADE Sense&Spray Japán kert légfrissítő főbb jellemzői

  • Tartalék utántöltő GLADE légfrissítőhöz
  • Új szag-eltávolító technológia
  • Különböző illatokban kapható
  • Helyreállítja a levegő frissességét és kellemes illatot biztosít
  • A japán kert illatával

Összetétel:

3-p-cumenyl-2-methylpropionaldehyde, alpha-methyl-1,3-benzodioxole-5-propionaldehyde, 2-benzylideneheptanal, 4-(4-hydroxy-4-methylpentyl)cyclohex-3-enecarbaldehyde, citral, 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-octahydro-2,3,8,8-tetramethyl-2-naphthyl)ethan-1-one, d-limonene, (Z)-3-hexenyl salicylate, 2,4-dimethylcyclohex3-ene-1-carbaldehyde, linalool, 2-(4-tert-butylbenzyl)propionaldehyde, alpha-hexylcinnamaldehyde

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 18 ml

Űrtartalom

Űrtartalom 18 ml

Termék típusa

Termék típusa Légfrissítő

Légfrissítő típusa

Légfrissítő típusa Utántöltő
Kód:  OSV344
Termékszám:  5000204075021

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15