Oldal frissítése

GLADE Oud Desire 129g (2 + 1)

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

GLADE Oud Desire 129g (2 + 1)

A gyertya adása olyan, mintha soha véget nem érő illatot adna otthonának. A minőségi illatú gyertyák kellemes szagot bocsátanak ki, még akkor is, ha nem világítanak. Pontosan ez a helyzet a GLADE Oud Desire gyertyával, amely nemcsak a belső dekorációs elem, hanem az üvegedényének köszönhetően a szükséges biztonságot is nyújtja. A GLADE Oud gyertya példátlan és szokatlan keveréket biztosít a keleti illatoknak, amelyben fás aromák dominálnak. Az Oud Desire gyertya égési ideje akár 32 óra.

A GLADE Oud Desire alapvető jellemzői 129 g (2 + 1)

  • Minőségi illatú gyertya
  • Prémium paraffinból készül
  • A ház illata még akkor is, ha nem ég
  • A GLADE Oud Desire-t egy üvegedénybe tárolják
  • A belső tér dekorációs eleme
  • A gyertya teljesen biztonságos
  • Vonzza a keleti fás illatok keverékét
  • Egy gyertya égési ideje 32 óra
  • A csomag 3 gyertyát tartalmaz

Egy hangulatos otthon

A Gyertya GLADE Oud Desire nem csupán illatos kiegészítő a házhoz vagy apartmanhoz. Egy dekoratív üvegedénybe van elrendezve, és akkor is dekoratív elemként szolgálhat otthona számára, még akkor is, ha No. világítva. Ezen túlmenően, meggyújtás után, a keleti fa szétválaszthatatlan illata áthatolja a helyiséget, hogy otthonos hangulatot teremtsen.

Összetétel:
3-metil-4- (2,6,6-trimetil-2-ciklohexén-1-il) -3-butén-2-on, oktabenzon, 1- (1,2,3,4,5,6,7 ) 8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil) etán-1-on, fahéj-aldehid.

Súly:
129 g

Paraméterek

Légfrissítő típusa

Légfrissítő típusa Gyertya

Típus

Illat típusa Keleti

Méret és tömeg

Tömeg 387 g

Égési idő

Égési idő 96 óra
Kód:  SVI334s

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20