Oldal frissítése

Gitzo GT1542T Traveler

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Gitzo GT1542T Traveler

A minőségi állvány egy elengedhetetlen tartozék minden professzionális, de gyakran még az amatőr fényképészek számára is. A Gitzo GT1542T állvánnyal még a legigényesebb felhasználók is elégedettek lesznek. Ez egy kompakt, nagyon könnyű állvány, amelynek egyedülálló 180 °-ban összecsukható rendszere nagyszerű segédeszközzé teszi az utazások során. Az állvány lábai 6X Carbon fibre szénszálakból készültek, amely maximális mértékben növeli a merevségét, minimális tömeg mellett. Az állvány 135 mm-es fókusztávolságú objektívekhez ideális. A Ground Set Level rendszer lehetővé teszi, hogy nagyon alacsonyan fényképezzen a terep felett, központi rúd nélkül. A gyorskioldó reverzibilis központi rúd az állvány részét képezi. A lábakat három szögben mozgathatja, és nem hiányozhatnak a speciális G-Lock Ultra zárak sem.

Legfontosabb jellemzői

  • Csúcsminőségű 4 szekciós szén állvány
  • Gyorskioldós központi rúddal
  • Kompakt és nagyon könnyű
  • 180 °-ban összecsukható lábak
  • A Ground Level Settel alacsonyan a terep felett is fényképezhet
  • Optimális 135 mm-es (max. 200 mm-es) objektívekhez
  • 6X Carbon fibre szénszálakból készült lábak
  • Az állvány lábait gravitációs rendszer rögzíti
  • A lábak elfordulása elleni rendszer felgyorsítja az állvány felállítását
  • Praktikus akasztó súlyra
  • Maximális terhelhetőség: 8 kg

Egyedülálló szénszerkezetet

A szénszálakból készült csöveket Carbon 6X technológiával gyártották, amely a legmodernebb a piacon. Ez a technológia a konstrukciónak magas fokú keménységet biztosít, ellenállóvá teszi a meghajlással szemben, és első osztályú módon elnyeli a rezgéseket. Egy 28 mm átmérőjű csőhöz akár 1,5 millió 7 µm méretű szénszálat is felhasználnak.

G-lock és ALR

Az állványt egyedi G-Lock zárakkal szerelték fel. Ezt a mechanizmust teljesen átdolgozták, és most akár 20 %-kal nagyobb keménységet is nyújt, ráadásul felgyorsítja az állvány kezelhetőségét. A Gravity Lock funkció a tömeggel dolgozik, amely függőlegesen hat az állvány lábaira. Minél nagyobb a súly, annál erősebben zár.

Az Anti-Leg-rotation egy hasznos rendszerlábak elfordulása ellen, hogy megkönnyítse az állvány felállítását és összerakását. Aretációs hüvelyek alapelvén működik, amelynek köszönhetően még az 5 szekciós állványt is kevesebb, mint 15 másodperc alatt felállíthatja.

Ground Level Set zárral

A Ground Level Set a rendszer fejlesztésének végén áll, amely lehetővé tenné a központi rúd kezelését és a fényképezést alacsonyan a föld felett, a fényképezőgép eltávolítása nélkül. Az eredmény egy egyszerű aretációs lemez a felső lemez alatt, amely szabadon hagyja a központi rudat, míg a felső lemez a felszerelt fejjel és fényképezőgéppel szilárdan a helyén marad. A fényképészek számára a haszon teljesen világos - a munka gyorsabb, egyszerűbb és hatékonyabb lesz.

Maximális magasság:
149 cm

Minimális magasság:
22 cm

Maximális terhelhetőség:
8 kg

Tömeg:
1 kg

Hosszúsága összecsukva:
42,5 cm

 

Paraméterek

Típus

Állvány típusa Tripod

Tulajdonságok

Max. magasság 149 cm
Szállítási magasság 42,5 cm
Max. terhelhetőség 8 kg
Tömeg 1 kg

Anyag

Anyag Karbon
Kód:  GTZ1005a1
Termékszám:  GT1542T
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05