Oldal frissítése

Gitzo GT0542 Mountaineer

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Gitzo GT0542 Mountaineer

A minőségi állvány egy elengedhetetlen tartozék minden professzionális, de gyakran még az amatőr fényképészek számára is. A Gitzo GT0542 Mountaineer állvánnyal még a legigényesebb felhasználók is elégedettek lesznek. Ez egy kompakt állvány, amelynek összerakott állapotban a legrövidebb a hosszúsága ebben a sorozatban. Az állvány lába szén csövekből készült Carbon eXact technológiával. Ez a technológia jelentős mértékben növeli az állvány merevségét és szilárdságát. A vezérlőgyűrűs Ground Set Level rendszer lehetővé teszi, hogy nagyon alacsonyan fényképezzen a terep felett, központi rúd nélkül. A gyorskioldó reverzibilis központi rúd az állvány részét képezi. A lábakat három szögben mozgathatja, és nem hiányozhatnak a speciális G-Lock Ultra zárak sem.

Legfontosabb jellemzői

  • Csúcsminőségű 4 szekciós szén állvány
  • Gyorskioldós központi rúd
  • Kompakt, könnyű és szilárd
  • Carbon eXact technológiával készült lábak szén csövekből
  • A lábakat három szögben állíthatja be
  • Az állvány lábait gravitációs rendszer rögzíti
  • A lábak elfordulása elleni rendszer felgyorsítja az állvány felállítását
  • Ground level set zárral, így alacsonyan a terep felett is fényképezhet
  • Praktikus akasztó súlyra
  • Maximális terhelhetőség: 8 kg

Egyedülálló szénszerkezetet

A forradalmi technológiával, szénszálakból készült csövekből álló konstrukció nagyobb merevséget és szilárdságot nyújt az állvány lábainak. A Carbon eXact csövek a korábbi módszerekkel készült csövekkel szemben abban egyedülállók, hogy a cső átmérőjétől függően optimalizálják a szálak összetételét. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a kisebb átmérőjű csövek esetében mindössze 5 µm átmérőjű HM szálakat használnak, tehát egy azonos térfogatú csőbe 40 %-kal több szál kerül keresztezett rétegekben, amely növeli a cső keménységét.

G-lock Ultra és ALR

Az állványt egyedi G-Lock Ultra zárakkal szerelték fel, amely tökéletes ergonómiát és keménységet nyújt. Ráadásul felgyorsítja az állvány kezelhetőségét, és megakadályozza az apró szennyeződések behatolását a mechanizmusba. A Gravity Lock funkció a tömeggel dolgozik, amely függőlegesen hat az állvány lábaira. Minél nagyobb a súly, annál erősebben zár.

Az Anti-Leg-rotation egy hasznos rendszerlábak elfordulása ellen, hogy megkönnyítse az állvány felállítását és összerakását. Aretációs hüvelyek alapelvén működik, amelynek köszönhetően még az 5 szekciós állványt is kevesebb, mint 15 másodperc alatt felállíthatja.

Ground Level Set zárral

A Ground Level Set a rendszer fejlesztésének végén áll, amely lehetővé tenné a központi rúd kezelését és a fényképezést alacsonyan a föld felett, a fényképezőgép eltávolítása nélkül. Az eredmény egy egyszerű aretációs lemez a felső lemez alatt, amely szabadon hagyja a központi rudat, míg a felső lemez a felszerelt fejjel és fényképezőgéppel szilárdan a helyén marad. A fényképészek számára a haszon teljesen világos - a munka gyorsabb, egyszerűbb és hatékonyabb lesz.

Maximális magasság:
137 cm

Minimális magasság:
14 cm

Maximális terhelhetőség:
8 kg

Tömeg:
1,12 kg

Hosszúsága összecsukva:
48 cm

 

Paraméterek

Típus

Állvány típusa Tripod

Tulajdonságok

Max. magasság 137 cm
Szállítási magasság 48 cm
Max. terhelhetőség 8 kg
Tömeg 1,12 kg

Anyag

Anyag Karbon
Kód:  GTZ1055a1
Termékszám:  GT0542
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15