Oldal frissítése

Gitzo GS5370LB

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Gitzo GS5370LB

A Gitzo vállalat kiváló minőségű gyorscsatlakozó lemezének a segítségével könnyedén és elsősorban gyorsan csatlakoztathatja a fényképezőgépet egy állványhoz, majd ugyanúgy el is távolíthatja azt. A hosszú, masszív alumíniumlemez csúszásgátló gumialátéttel van ellátva és két csavart is tartalmaz, amelyeknek a mérete a legszélesebb körben használt 1/4" és 3/8". A Gitzo csavarok kiváló minőségű acélból készülnek, és magas szintű biztonságot garantálnak. A meghúzásukhoz elegendő egyetlen érme, tehát nem kell nehéz eszközöket magával hordania.

Legfontosabb jellemzők

  • "B" típusú lemez
  • A kiváló minőségű anyagok tökéletes stabilitást biztosítanak
  • Használható 1/4"-os és 3/8"-os menetekkel
  • A 143 mm hosszúságú lemez alkalmas a hosszú fókuszpontú objektívekhez
  • Kompatibilis a GH3750QR és a GH5750QR fejekkel és a gyorscsatlakozású G1387B és G1385B adapterekkel, kivéve a Gitzo off center fejet
 
Kód:  GTZ9019a1
Termékszám:  GS5370LB
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05