Oldal frissítése

Gitzo GS3750DQD

Gitzo GS3750DQD

Professzionális fényképezésnél biztosan akarsz támaszkodni a minőségi és funkcionális felszerelésre. A Gitzo márkájú panorámás lemez segítségével megörökítheted a fontos pillanatokat, és örömöd lesz az egyszerű kezelésében is. Használd a berendezés panorámás mozgásának független vezérléséhez!

Legfontosabb jellemzői

  • Panorámás lemez a 3. sorozatból
  • Könnyű magnézium ötvözetből készült
  • Vízmérték a vízszintes helyzet kiegyensúlyozásához
  • Arca-Swiss hibrid gyorskioldó rendszer
  • Panorámás mozgás lezárása

Gyakorlati haszna

A lemezt a Gitzo Systematic Leveling Base szintező alapra lehet rögzíteni, vagy a statívfejre (vagy alá), amelynek nincs saját panorámás vezérlése. Rá lehet helyezni közvetlenül a statív központi rúdjára, amivel pótolod az érintkező lemezt. Az 1/4" redukciónak köszönhetően fel tudod szerelni különböző állványokra és fejekre. A lemez spontán ejekcióját megakadályozza a biztonsági csap, amely megvédi a technikát a leeséstől abban a pillanatban is, amikor a lemez nincs teljesen bereteszelve.

 

Paraméterek

Anyag

Anyag Magnézium

Különleges jellemzők

Különleges tulajdonságok Vízmérték, Skála panorámafotózáshoz

Tulajdonságok

Állványfej típusa Golyós
Terhelhetőség 12 kg
Magasság 4,25 cm
Tömeg 500 g
Kód:  GTZ7017a1
Termékszám:  GS3750DQD
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20