Oldal frissítése

Gitzo GK2580TQDGC2PR Traveler

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Gitzo GK2580TQDGC2PR Traveler

A Gitzo cég közel 100 éves múltra tekint vissza, és több, mint 60 éves tradíciója van az állványok, állványfejek és támogató rendszerek gyártása terén. A Gizto cég a saját szakterületén a vezető helyen szerepel és nagyon jó minőségű, precíz kialakítású állványokat gyárt.

A Gitzo GK2580TQDGC2PR Traveler szettet a professzionális fotósoknak szánták, akik világszerte utaznak. A Gitzo Gitzo GT2542T Traveler négyrészes, szénszálas állványból, GH2781TQD Traveler gömbfejből, valamint a GC2202T állványtokból áll a szett.

A Traveler széria kiemelkedik a minimális tömegével, valamint a nagyon kompakt és tökéletes kivitelezésével. Az állvány 200-300 milliméteres gyújtótávolságú objektívekhez alkalmas.

Legfontosabb jellemzői

  • Profi szett a piacvezetőtől
  • Tartalmaz: állvány és állványfej
  • Különösen alkalmas az utazók számára
  • Szilárd szerkezetű szénszálas állvány
  • Két szögben állítható lábak
  • Alacsony tömeg

Univerzális fej

A gyorskioldós központi gömbfej D típusú gyors cseretalppal van ellátva. A hibrid kiterjesztés kompatibilissé teszi a legtöbb Acra-Swiss, Gitzo C profil és egyéb gyártótól származó talppal. A fej lecsavarozható, és lecserélhető a csomag részét képező rögzítőlemezzel, így bármely más fej is csatlakoztatható.

Egyedülálló szénszálas szerkezet

A Carbon 6X technológia segítségével készült szénszálas csövek a legfejlettebbek a piacon. Ez a technológia biztosítja a szerkezet nagy szilárdságát, a görbülés mentességet, emellett kiválóan csillapítja a rezgéseket. Egy egység 28 milliméteres átmérőjű cső elkészítéséhez 1,5 millió 7 µm nagyságú szénszálat használtak.

Rendkívül kompakt

A Gitzo GT1545T Traveler összecsukására egy olyan rendszert alkalmaztak, amely 180 fokban elforgathatja a lábakat. Végeredményként a központi rúd és az állványfej az összecsukott lábak közé kerül, így jelentősen csökkentve az állvány hosszát összecsukott állapotban. Ennek a rendszernek köszönhetően az állvány nagyon kompakt és könnyen hordozható.

G-Lock zár

Az állvány egyedülálló G-Lock zárral rendelkezik. Ez a mechanizmus teljesen át lett alakítva és most 20 %-kal nagyobb merevséget ért el, továbbá gyorsította a manipulációt. A Gravity Lock funkció azzal a súllyal dolgozik, amely a függőleges irányban hat az állvány lábaira. Minél nagyobb a terhelés, annál erősebb a zár.

Tartós táska

Az anyag tartós rip-stop nylonból készül, rugalmas neoprénnel kombinálva. A praktikus zseb a személyes tárgyak és kiegészítők tárolásához használható. A levehető vállpánt szintén a csomag része.

Több információ:

Sorozat: Traveler
Anyaga: Carbon 6X
Egyes lábak átmérője (mm): 28, 24, 20, 16
A szakaszok száma: 4
Központi rúd: gyorszáras
Minimális magasság (cm): 35
Magasság központi rúd nélkül (cm): 130
Állvány magasságai szintje (m): 1,3
Állványfej: beépített GH2781TQD
Rögzítő rendszer: QD
Cseretalp típusa: GS5370SD

Paraméterek

Típus

Állvány típusa Tripod

Tulajdonságok

Max. magasság 154 cm
Szállítási magasság 43 cm
Max. terhelhetőség 7 kg
Tömeg 1,9 kg
Állványmenet 1/4"

Anyag

Anyag Karbon

Állványfej

Állványfej típusa Golyós

Különleges jellemzők

Különleges tulajdonságok Gyorskioldó lemez, Tok
Kód:  GTZ2002a1
Termékszám:  GK2580TQDGC2PR
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05