Oldal frissítése

Gitzo GH5381SQD

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Gitzo GH5381SQD

Professzionális fényképezés során biztosan megbízható és jól működő felszerelést szeretne használni. A center típusú Gitzo gömbfej segít elcsípni a fontos pillanatokat, és egyszerű kezelhetőségével örvendezteti meg. Nagyon jól beállítható, rendkívül stabil és pontos. A fejet szintezővel szerelték fel, amely megkönnyíti a vízszintes egyensúly beállítását.

Legfontosabb tulajdonságok

  • Az 5. sorozatból származó gömb alakú állványfej
  • A Systematic állvány felső öntvényébe ültethető be
  • Hidraulikus zár az extrém erős aretáláshoz
  • Gyorskioldó Arca-Swiss rendszer
  • A golyóscsap a fej középső tengelyén található
  • Súrlódás előre beállítható
  • Szintező a kiegyensúlyozáshoz

Praktikus vezérlés

A gömbfejekkel a fényképezőgépet vertikálisan és horizontálisan mozgathatja, illetve billentheti is. A vertikális irány esetében a kép fentről lefelé, illetve fordítva mozog. A horizontális iránynál a kép oldalra mozdítható. Az állványfej szintezővel is rendelkezik, hogy teljesen vízszintes pozícióba tudja helyezni. A 3D fejekkel összehasonlítva az aretációs csavarokban tér el - a gömbfejek mindössze eggyel rendelkeznek. Kilazítása után a fényképezőgépet bármilyen irányba billentheti. A magasabb fokú biztonságért a középső kellékeket nem távolíthatja el az aretációs gomb lenyomása nélkül.

 

Paraméterek

Anyag

Anyag Alumínium

Különleges jellemzők

Különleges tulajdonságok Vízmérték, Gyorskioldó lemez

Tulajdonságok

Állványfej típusa Golyós
Terhelhetőség 30 kg
Magasság 10,5 cm
Tömeg 870 g
Kód:  GTZ7014a1
Termékszám:  GH5381SQD
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15