Oldal frissítése

Gitzo G2272M

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Gitzo G2272M

?Professzionális fényképezés során minden bizonnyal megbízható és jól működő felszerelést szeretne használni. A háromutas, alacsony profilú Gitzo állványfej segít elcsípni a fontos pillanatokat, és egyszerű kezelhetőségével örvendezteti meg. A fejet szintezővel szerelték fel, amely megkönnyíti a vízszintes egyensúly beállítását. Az állványfej alacsony magasságnak köszönhetően a fényképezőgép súlypontját könnyedén felhelyezheti közvetlenül az állvány közepére.

Legfontosabb tulajdonságok

  • Háromutas alacsony profilú állványfej
  • Mind a három tengely körül forgatható
  • Gyorskioldó rendszer
  • Kettős szintező a kiegyensúlyozáshoz
  • Független panorámavezérlés
  • Dupla zárrendszer

Praktikus vezérlés

A háromutas, vagyis 3D fejekkel a fényképezőgépet vertikálisan és horizontálisan mozgathatja, illetve billentheti is. A vertikális irány esetében a kép fentről lefelé, illetve fordítva mozog. A horizontális iránynál a kép oldalra mozdítható. Az állványfej szintezővel is rendelkezik, hogy teljesen vízszintes pozícióba tudja helyezni. A billentésnél az orientáción változtat, vagyis a fekvő és állított kép közül választhat. Az állványfej tükörreflexes fényképezőgépekhez, videokamerákhoz, kompakt fényképezőgépekhez és távcsövekhez alkalmas.

.

 

Paraméterek

Anyag

Anyag Magnézium

Különleges jellemzők

Különleges tulajdonságok Vízmérték, Skála panorámafotózáshoz, Gyorskioldó lemez

Tulajdonságok

Állványfej típusa Háromirányú (3D)
Terhelhetőség 5 kg
Magasság 9,3 cm
Tömeg 720 g
Kód:  GTZ7007c1
Termékszám:  G2272M
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05