Oldal frissítése

GIRO Register MIPS Mat White

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

GIRO Register MIPS Mat White

A sisak a biztonságos közlekedés elhanyagolhatatlan része, hiszen még egy egyenes útszakaszon is eleshetsz és komoly sérüléseket szenvedhetsz. A GIRO Register MIPS Mat White kerékpáros sisakot legfőképp terepen történő kerékpározáshoz terveztékEzt a robusztus konstrukció, egyes modelleknél a nagyobb tarkórész és a napellenző alapján lehet beazonosítani. De semmi sem gátol abban, hogy más típusú biciklin viseld, hiszen a fajtája csupán a külalakját befolyásolja, a funkcióját nem. 

Létfontosságú, hogy a sisak  megfelelően illeszkedjen a fejünkhöz mind méret mind pedig forma tekintetében. A megfelelő kényelem érdekében a belső méret egy praktikus szabályzókerékkel  személyre szabható. Egy másik pozitívuma az úgynevezett MIPS rendszeramely csillapítja a rotációs erők hatásátEzek bármilyen esésnél előfordulnak. A MIPS ilyen helyzetben úgy működik, hogy engedi elcsúszni a belső réteget - ezzel tompítva a fejet érő negatív hatásokat. 

A GIRO Register MIPS Mat White kerékpáros sisak legfontosabb jellemzői 

  • Tömege: 280 g
  • A speciális MIPS technológia mérsékli az ütődések erejét
  • 22 szellőzőnyílással látták el
  • MTB típusú kerékpárhoz ajánlott

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Férfi, Női

Sisak típusa

Sisak típusa MTB
Minősítés CE EN 1078

Méret

Méret M, L

Fej kerülete

Minimális fejkörfogat 61 cm

Technológia

Technológia MIPS

Tulajdonságok

Felszerelés Bogárháló, Fényvisszaverő elemek, Párnázás, Forgókerék a méret beállításához
Szín Fehér
Kód:  SPTgiro143
Termékszám:  768686072253

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15