Oldal frissítése

GIORGIO ARMANI Emporio He EdT 100 ml

4,5 20 értékelés
Változat
Űrtartalom
50 ml 100 ml
25 290 Ft

GIORGIO ARMANI Emporio He EdT 100 ml

Képbeillesztés.

Az Emporio He Eau de Toilette-t elegáns férfiak számára tervezték, akik tudják, hogyan nyerjék el a lányok és a nők szívét. Természetes, dinamikus, érzéki férfi, aki szorosan kötődik a városi élethez, és legújabb divat szerinti, testhez álló öltönye a második bőre - ez az a férfi, akit az Emporio He illata képvisel.Névjegye egyedi fás illata, amely elnyeri a női szíveket.

A yuzu könnyedén vegyül a zsályával és a kardamom egyedi illatával. Hosszantartó alapját illatos fák keveréke adja, melynek előterében a cédrus- és a szantálfa áll. A pikáns pézsma érzéki árnyalatot kölcsönöz az illatnak, amely elvarázsolja a nőket. Az Emporio He 1998-ban került piacra, és a mai napig nagy sikereknek örvend a hölgyek körében.Burkold magadat az illatba, amely kiemeli sármodat és természetes vonzerődet!
Összetétel:

Fejillat: yuzu, zsálya
Szívillat: kardamom
Alapillat: cédrusfa, szantálfa, pézsma, guajak fa

Űrtartalom:
100 ml

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Citrusos
Illatösszetevők Cédrus
Származási hely Olaszország

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml
Kód:  KPFA898
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3360372061830
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20