Oldal frissítése

GIORGIO ARMANI Armani Eau De Cédre EdT 100 ml

5 1 értékelés
Szuper ár
33 990 Ft

GIORGIO ARMANI Armani Eau De Cédre EdT 100 ml

Ha szereted a kellemes férfi illatokat, akkor kimondottan hozzád illő lesz a népszerű GIORGIO ARMANI eau de toilette. A lehengerlő GIORGIO ARMANI férfi eau de toilette egész nap kellemes érzéssel tölt el. Tegyél egy sétát a varázslatos és összetéveszthetetlen fás illatok világának erdei ösvényén. Előnyei közé tartozik a melegség, a frissesség, a lágyság, ezen felül erős és tartós. Mutasd be a személyiségedet a világnak a megkapó GIORGIO ARMANI eau de toilette-tel, amely a személyiséged fontos része lesz.

Eau de Toilette GIORGIO ARMANI Armani Eau De Cédre EdT 100 ml ...

A minőségi GIORGIO ARMANI Armani Eau De Cédre EdT 100 ml főbb előnyei

  • A megkapó GIORGIO ARMANI eau de Toilette kellemes férfi illatjegyeket egyesít
  • Az uralkodó illatfajta a domináns fás illatjegyek keveréke
  • Az eleganciát és a pompát egyesíti a népszerű GIORGIO ARMANI eau de toilette illat, amelynek származási helye Olaszország
  • Űrtartalma 100 ml
  • Csak rajtad múlik, milyen alkalomból választod ezt a megkapó illatot

A méltán híres GIORGIO ARMANI eau de toilette elragadó illattal büszkélkedhet

Kezdj egy új napot tiszta lappal a népszerű GIORGIO ARMANI eau de toliette illatával. Az uralkodó fás elsődleges illatfajta azonnal lenyűgöz gondosan válogatott összetevőivel. Származási helye Olaszország. Az itt előállított GIORGIO ARMANI eau de toilette tele van energiával és érzékiséggel, amit bármilyen alkalomból megoszt veled. Űrtartalma: 100 ml. Az eau de toilette kiválóan megállja a helyét a hétköznapok során és hivatalos eseményeken egyaránt. Melletted lesz életed számos mérföldkövénél.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Fás
Származási hely Olaszország

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml
Kód:  KPFC1189
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3614270284922
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05