Oldal frissítése

Gigaset Keeper fehér

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Gigaset Keeper fehér

Előfordult már Önnel is, hogy valamit letett valahova, majd elfelejtette, hogy hová is tette? A rohanó mindennapokban ez bizony nem egyedi eset. A Gigaset ezért most egy újdonsággal rukkolt elő, mely segíti Önt abban, hogy könnyedén és gyorsan találja meg autóját vagy egyéb értékét. Semmi másra nincs szüksége csak erre a helymeghatározó chipre és egy vele kompatibilis telefonra.

Legfontosabb jellemzők

  • Kisméretű helymeghatározó chip
  • IPX7 burkolat (merülési mélység 1 méterig, 30 percig)
  • Hozzáadott gomb, LED és hangjelzés
  • működési távolság akár 30m
  • cserélhető elem
  • Alkalmazások az Android és iOS rendszerekre
  • rengeteg funkcióval

Továbbfejlesztett modell

Ezzel a kicsi és könnyen megfizethető aprósággal könnyedén megtalálhatja autóját, ha elfelejtette, hogy pontosan hová is parkolt. Minden bizonnyal nagy hasznát veszi majd a reptéren is. Már nem szükséges a tömegen keresztül a csomagjaihoz tolakodnia, ugyanis a csomagban hagyott Keeper tájékoztatja Önt a közeledő csomagról. Az újonnan hozzáadott gomb segítségével gyorsan megtalálhatja elhagyott telefonját, egyetlen gombnyomás a Keeperen, és amennyiben telefonja a hatótávolságon belül helyezkedik el, csörögni fog.

Már sosem hagyja otthon a kulcsait

Mindenkivel előfordult már, hogy az étteremben, a moziban vagy egyéb helyen felejtette fényképezőgépét, táskáját, vagy egyéb értékét. Rövid időn belül a helyszínre visszaérve nagyra fogja értékelni ennek a praktikus társnak a segítségét, mellyel gyorsan megtalálhatja fontos dolgait. Ez még nem minden! A kicsi szerkezet képes figyelmeztetni Önt arra is, hogy útra kelve sose hagyja otthon autója vagy irodája kulcsait.?

Széles körű alkalmazhatóság

A helymeghatározó  chip már kompatibilis a legtöbb modern telefonnal és táblagéppel. A legmodernebb Bluetooth 4.0-ás drótnélküli technológiát használja, ezért hatótávolsága akár a 30 métert is elérheti. A könnyen cserélhető CR2032-es elem gondoskodik a megfelelő energiáról.

Műszaki adatok:

A kapcsolat típusa:
Bluetooth 4.0 (akár 30 méterig)

Méretei:
37 × 37 × 9,2 mm-es

Tömege:
12 g

Elem:
CR2032

Kód:  GIG007a9
Termékszám:  S30852-H2755-R102

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10