Oldal frissítése

Gigaset Elements Security Starter Kit

Gigaset Elements Security Starter Kit


Gigaset Elements Security

A Starter Kit mindent tartalmaz, amire szüksége van

Megkönnyíti az életét, bárhol is legyen

Biztos abban, hogy az otthona körül minden rendben van? A Gigaset Elements segítségével mindig nyomon követheti az okostelefonján, hogy éppen mi történik az otthonában. Nem kell semmitől sem tartania, az otthonát mindig biztonságban tudhatja. Mindezt egyszerűen a telefonja segítségével, bárhol és bármikor. 

A Gigaset Elements biztonsági rendszert pár perc alatt beszerelheti körülményes fúrás és kábelek telepítése nélkül.


Základna

A rendszer agya

Az Ön szeme és füle

A rendszer alapköve a vezérlő egység, amely automatikusan kommunikál az érzékelőkkel, és csatlakozik a Wi-Fi hálózathoz.


Az internet kapcsolatnak köszönhetően azonnal ellenőrizheti az otthona aktuális helyzetét. Az okostelefonra telepíthető alkalmazás iOS és Android rendszeren is elérhető.


Intelligens ajtónyitás érzékelő

A bejárati ajtó védelméről ez a nem feltűnő érzékelő gondoskodik. Egy öntapadós ragasztószalag segítségével a kilincs fölé kell helyezni, és már kész is. Miután csatlakoztatta a vezérlő egységhez, fontos információkkal látja el Önt.


Először is, üzenetet küld az alkalmazáson keresztül, vagy e-mailben, ha az ajtó az Ön távollétében kinyílik. Meg tudja különböztetni azt is, hogy az ajtót kulccsal vagy erőszakkal nyitották ki.

Dveřní senzor

Megkülönbözteti a tolvajt a családtagtól


A jövő tele van lehetőségekkel

A mozgásérzékelő remek párost alkot az ajtónyitás érzékelővel. Két figyelmeztetés illetéktelen mozgás észlelése esetén már nagy biztonsági kockázatot jelent.

Az elkövetkező hónapokban az érzékelők újabb funkciókkal bővülnek, amelyek lehetővé teszik a szeretteivel való közvetlen kommunikációt, az otthonával kapcsolatos fontos információk gyűjtését, és az energia megtakarítást. Ne habozzon, és készüljön fel a jövő zseniális lehetőségeire!

Pohybový senzor

Semmi sem kerüli el a figyelmét

Paraméterek

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás WiFi 2,4 GHz

Használat

Bővíthetőség Nyílt rendszer
Használat Biztonsági rendszer
Kód:  GIG001
Termékszám:  L36851-H2500-B101

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10