Oldal frissítése

Gigaset Elements ablaknyitás érzékelő

Kiegészítők a termékhez

Gigaset Elements ablaknyitás érzékelő

Otthon minden olyan, amilyennek lennie kell? A Gigaset Elements intelligens ablaknyitás érzékelője figyeli az ablaknyitást, és értesítést küld az okostelefonodra. Bárhol is vagy, a Gigaset Elements teljes mértékben felügyeli otthonodat, és értesít, amikor távollétedben kinyílik az ablak.

Tulajdonságai:

  • Hatékony és biztonságos adatátvitel
  • Magas üzembiztonság
  • Alacsony fogyasztás
  • DECT 1880-1900 MHz frekvenciasáv
  • Hatótávolsága 50 m épületen belül, és akár 300 m a szabadban

A Gigaset Elements egy új távoli otthonfelügyeleti megoldás, lakásokhoz, irodákhoz vagy olyan helyszínekhez, amelyeket biztosítani kell. Az intelligens moduláris rendszer aktív szereplője az otthoni objektumvédelemnek, és a jövőben más területekre, például okos konnektorokra is kiterjed.

Az ingyenes iOS és Android alkalmazás segítségével a szenzorok, beállítások és távvezérlés teljes rendszeréhez hozzáférést kapsz. A vezeték nélküli csatlakozás egyik előnye az, hogy nem kell falat fúrni és vezetékeket telepíteni.

 
Kód:  GIG003
Termékszám:  S30851-H2514-R101

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05