Oldal frissítése

Gigaset Elements ajtónyitás

Kiegészítők a termékhez

Gigaset Elements ajtónyitás

A Gigaset Elements ajtónyitás érzékelő otthona felügyelete és ellenőrzése érdekében képes megkülönböztetni a normális ajtónyitást az erőszakos behatolástól. Illetéktelen behatolás gyanúja esetén az eszköz kiadja a parancsot a riasztó bekapcsolására, és információt küld okostelefonjára. A Gigaset Elements az új megoldás otthonának, irodájának vagy más védelmet igénylő objektumok távfelügyeletére. Az intelligens moduláris rendszer aktív segítséget nyújt otthona védelmében területvédő funkciójával, és a jövőben a rendszer további területek (pl. okos konnektor) irányába történő fejlesztése is várható.

 

Az érzékelőhöz iOS és Android rendszerekre ingyenesen letölthető alkalmazás tartozik, amely hozzáférést biztosít a teljes rendszerhez, az érzékelők beállításához és a távvezérléshez. 100 %-ban biztosítja a  hatékony és megbízható adatátvitelt, bárhol is tartózkodik. Erre garanciát jelent az eszköz magasfokú üzembiztonsága és alacsony energiafogyasztása. További előnye az érzékelők vezeték nélküli csatlakoztatása a fő egységhez falfúrás vagy kábelrendszer beépítése nélkül.


 

Jellemzők:

  • Hatékony és biztonságos adatátvitel
  • Akkumulátor élettartama 2 év (átlagos használat mellett)
  • Alacsony energiafogyasztás
  • CR123A 3 V-os lítium elem
  • Beltéri hatótávolság 50 m, nyílt terepen akár 300 m
 
Kód:  GIG002
Termékszám:  S30851-H2511-R101

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15