Oldal frissítése

Gigaset CL660HX

Gigaset CL660HX

Kompromisszumot keres a formaterv és a vezetékes telefon funkciói között? Bemutatjuk a Gigaset CL660HX vezeték nélküli telefont, amely meghaladja várakozásait. Ez egy jövőbe optimalizált többfunkciós eszköz, amely csatlakoztatható a DECT CAT-iq 2.0 / 2 DECT / DAP / GAP DECT routerekhez és routert támogató Gigaset DECT készülékhez. A Gigaset CL66HX egy igazi drágakő, gyönyörű és modern, vékony kialakítása miatt. Az antracit szín eleganciát kölcsönöz a készüléknek. Ezenkívül a Gigaset telefonja kiváló minőségű és megvilágított billentyűzettel rendelkezik.

A Gigaset CL660HX otthoni telefonjának legfontosabb jellemzői

  • Nagy felbontású, színes TFT 2,4" kijelző, 240 × 320 képpont
  • Az akkumulátor üzemideje akár 280 óra készenléti vagy 14 óra beszélgetési időt biztosít
  • Nagy kapacitású címjegyzék legfeljebb 400 névjegykártyával, nevenként 3 számmal
  • Rendkívül gyönyörű, vékony kivitel gomb nélküli billentyűzettel
  • A Gigaset CL660HX bármilyen DECT Internet Routerhez csatlakoztatható
  • HD hang - Kiváló hangminőség még kihangosított üzemmódban is
  • Belső routeres üzenetrögzítő, hozzáférés a router telefonkönyvéhez, bejövő, kimenő és nem fogadott hívások listája
  • ECO DECT - zöld technológia max. 80%-kal csökkenti a sugárzást

Testre szabhatja a CL660HX telefonját

A Gigaset vezeték nélküli telefon modern felhasználói felülettel rendelkezik. A felhasználói felület tartalmaz egy ikon menüt, képernyővédőt, saját fotókat és egyéni csengőhangokat. Mindent a saját tetszésének megfelelően szabhat testre. Van egy képe vagy fotója az egyes kapcsolatokhoz? A Gigaset CL660HX-nek nem jelent problémát. A testre szabás az ingyenes Gigaset QuickSync szoftverrel érhető el, amely letölthető a gyártó hivatalos honlapjáról. Ez a szoftver azonban nem csak a Gigaset CL660HX felhasználói felületének testre szabását teszi lehetővé, hanem a kapcsolatok szinkronizálását MS Outlook, Windows vagy Google Cloud szolgáltatással.

Érdekes funkciók az egyszerű élet és csendes elme számára

Otthoni telefonja nem nélkülözheti a telefonkönyvet az Ön kedvenc telefonszámaival. A Gigaset CL660HX teljesíti ezt a követelményt, amely akár 400 nevet, és nevenként maximum három számot képes tárolni. Még a nagyon fontos eseményekre is emlékezteti Önt, mint például születésnapok. Mindezeken túl védelmet nyújt az ismeretlen hívókkal szemben, VIP-számok kiválasztását, és akár 15 telefonszám blokkolását. A Gigaset CL660HX azonban a gyermekeire is gondol, beépített Babyphone-nal rendelkezik. Ez a Gigaset antracit színben, környezetbarát ECO DECT technológiát használ.

A Gigaset CL660HX otthoni telefoncsomag része

  • 1 × vezeték nélküli kézibeszélő
  • 2 x AA NiMH akkumulátor (750 mAh)
  • 1 db töltő adapterrel
 

Paraméterek

Fő tulajdonságok

Kivitel Vezeték nélküli
Csatlakozás módja Vezetékes, Interneten keresztül (IP)
Tápellátás módja Elem

Kijelző

Kijelző Grafikus
Kód:  TL414e1
Termékszám:  S30852-H2862-R601

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10