Oldal frissítése

GIGABYTE Z97M-DS3H

4,8 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

GIGABYTE Z97M-DS3H

GIGABYTE méltán tekinthető innovatív és megbízható gyártója a számítógép alkatrészeket. Elhelyezés Intel új lapkakészletet kilences sorozat és a rájuk épülő alaplapok LGA 1150 platform között várható pillanatait az év. Ez hoz nem csak támogatja a meglévő processzor Haswell Haswell Frissítés innovatív, hanem egy teljesen új generációs Broadwell. A fényes jövő a legerősebb processzor tehát garantált.
Kedvező árú, de kiválóan felszerelt alaplap az Intel Z97 chipset legmagasabb 16linkový tartalmaz PCI Express grafikus kártya a játék, majd egy pár csukló slot a memória modulok maximum frekvencia 3000 MHz-es és mindössze hat SATA csatlakozók III. Ami a kapcsolat, akkor van egy nagyon tisztességes választás, akkor csak csatlakozni négy eszköz USB 3.0 és két USB 2.0. Egyéb portok szándékunkban áll közvetlenül az alaplapon, és azokat ki az USB-tartót.
A testület büszke az alkatrészek minőségének használt szabvány, Ultra Durable. Ez magában foglalja a teljes körű kizárólagos technológiák, amelyek garantálják a felhasználók az abszolút legjobb védelmet. Saját biztonsága tovább javítja UEFI DualBIOS. Center GIGABYTE App Center program tartalmazza EasyTune könnyű túlhajtási és hőmérséklet ellenőrzés paramétereit. Van is egy Cloud Station, amely könnyedén csatlakoztatható a számítógéphez okostelefonok és a tabletta.

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat Intel 1150
Lapkakészlet Intel Z97

Formátum & funkciók

Alaplap formátum mATX (Micro ATX)
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS

Rendszermemória

Memória típusa DDR3
RAM slotok száma 4 ×
Csatlakozás mód Dual-channel
Max. frekvencia (OC) 3 000 MHz

Haladó paraméterek

Haladó funkciók RAID vezérlő, DUAL BIOS
Hangkártya típusa Realtek ALC887
Hangkártya-csatornák száma 7.1

Csatlakozók

Külső DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub)
Belső COM header, Elülső panel audiocsatlakozója, LPT csatlakozó, Serial-ATA-III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket
PCI Express x16
PCI express x1
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA III
Kód:  AG157w
Termékszám:  GA-Z97M-DS3H
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05