Oldal frissítése

GIGABYTE AORUS Z270X-Gaming 5

4,6 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

GIGABYTE AORUS Z270X-Gaming 5

 GIGABYTE AORUS Z270X-Gaming 5 a lelkes játékosoknak, a legigényesebb felhasználóknak és az overclockereknek lett kitalálva. Számítógéped a legjobbat érdemli, és ehhez kétség sem férhet. Az AORUS  a maga Z270 chipsetével támogatja az Intel Kaby-lake processzorokat, valamint az elsőosztályú kidolgozás gondoskodik a kiváló teljesítményről, minőségről és stabilitásról. Azért hogy  tulajdonosa büszkén dicsekedhessen ezzel a prémium termékkel, az alaplap egyedi megjelenést kapott, amely azonall elárulja, hogy valóban egy példátlan eszközről van szó.

Legfontosabb jellemzők

  • Kiváló minőségű Z270 chipset
  • Támogatja a legújabb generációs Kaby-lake processzorokat
  • Két M. 2  port a RAID csatlakoztatásához és és egy U2 csatlakozó az SSD meghajtókhoz
  • Turbo B-Clock Tuning lehetővé teszi az overclocking során a frekvencia beállítását 90 MHz és 500 MHz közötti tartományban
  • Killer 2500 hálózati kártya a legjobb online élményekért
  • Lehetőség 4 db videokártya csatlakoztatására SLI vagy CrossFire üzemmódban
  • ALC 1220 kodek a csúcsminőségű gamer hanghatás érdekében
  • Egyedülálló ragadozós megjelenés RGB Fusion háttérvilágítással

Stabil teljesítmény kompromisszumok nélkül

Ennek az alaplap sorozat létezésének egyetlen egyszerű oka van: elsőosztályú játékélményt nyújtani Önnek a legigényesebb játékok esetén. Amellett, hogy az alaplap támogatja a legújabb 7. generációs Intel processzot, Turbo B-Clock tuninggal is büszkélkedhet. Ez lehetővé teszi az overclockerek számára, hogy a Base Clock (BCLK) frekvenciát az általuk kívánt értékre állítsák be 90 MHz és 500 MHz között. Ezzel az alaplappal biztosan nem kell visszafognod magad. Ha a legnagyobb képfrissítési sebességet szeretnéd elérni, a képfelbontás romlása nélkül, akkor multigrafikus konfigurációt kell használnod. Ezért akár 4 videokártyát is csatlakoztathatsz SLI vagy CrossFire üzemmódban, és élvezheted is a játékélményt. A stabil teljesítményt a maximum 4000 MHz-es órajelű DDR4 rendszermemória támogatja.

Adatok átvitele villámgyorsan

Az  adatátvitelhez 6 SATA III port áll rendelkezésre. Az egy pár M.2 és egy U.2 csatlakozó  ideális megoldás az ultragyors SSD-khez, amelyeknek villámgyors adatátviteli sebessége 32 Gb/s. Az USB 3.1 portok jelenléte akár kétszer gyorsabb adatátvitelt biztosít a külső eszközökről, mint az előző generáció, és USB 2.0 és 3.0 kompatibilis is. Egy USB-type-C is rendelkezésre áll, akár 10 Gb/s adatátviteli sebességgel.

Nincs többé lassú internet

A Killer 2500 hálózati kártya valóban egy gyilkos eszköz, amelynek feladata, hogy megszabadulj a lassú internetkapcsolattól. Az Ethernet Killer  és az Intel Gigabit LAN csatlakozók együttműködnek azért, hogy páratlanul nagy sebességű hálózati kapcsolatot biztosítsanak Neked. Ez a leginkább optimalizált kapcsolat a játékhoz.

Az alaplapban Creative ALC1220 hangkártya található, amely a lehető legjobb választás audio lejátszáshoz. A játékélmény egy új szintre léphet, ha a játék hangzása is tökéletes. Az RGB világítással személyre szabhatod az alaplapod megjelenését saját stílusod szerint, emellett az alaplap tökéletesen fog mutatni egy átlátszó oldalfalú számítógépházban.

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat Intel 1151
Lapkakészlet Intel Z270

Formátum & funkciók

Alaplap formátum ATX
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, Serial ATA III, UEFI BIOS

Rendszermemória

Kivitelezés DIMM
Memória típusa DDR4
RAM slotok száma 4 ×
Csatlakozás mód Dual-channel
Max. frekvencia (OC) 4 000 MHz

Haladó paraméterek

Haladó funkciók HW gombok, AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, RAID vezérlő
Hangkártya típusa Realtek ALC1220
Hangkártya-csatornák száma 7.1

Csatlakozók

Külső DisplayPort, HDMI, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB-C
Belső M2 foglalat, S/PDIF header, SATA Express port, Serial-ATA-III, Thunderbolt header, U.2 port, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header
PCI Express x16
PCI express x8
PCI express x4
USB 2.0
USB 3.1 (3.1 gen2)
Serial ATA III
Kód:  AG158b4k
Termékszám:  GA-Z270X-Gaming 5
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15