Oldal frissítése

GIGABYTE Z270-HD3P

5 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

GIGABYTE Z270-HD3P

A GIGABYTE csúcsminőségű alaplapja a legújabb, 7. generációs Kaby Lake processzorok számára megbízható alapul szolgál, mind a nagy teljesítmény igényű, mind pedig a hétköznapi felhasználók számára. A GIGABYTE Ultra Durable™ alaplap garantálja a jó minőségű komponensek használatát annak érdekében, hogy hosszú ideig problémamentesen működjön. Négy DDR4 memória foglalattal, valamint egy M.2 SSD bővítőhellyel és két videokártya támogatással gondoskodik a kiemelkedő teljesítményről.

Legfontosabb jellemzők

  • Intel Kaby Lake processzor támogatás
  • Modern M.2 SSD csatlakozó akár 32Gb/s sebességig
  • Gigabit LAN hálózat, cFosSpeed forgalomkezelő alkalmazással
  • Gen 2-es USB 3.1 a gyors adatátvitel érdekében
  • Szimmetrikus USB Type-C
  • Két videokártya egyidejű támogatása CrossFire módban
  • ALC887 hangprocesszor, 7.1 csatornás kimenettel?

Élvezd a kitűnő hang és játék élményt

A CrossFire nagyszerű megoldást jelent, ha növelni akarod a grafikai teljesítményét a játékélmény javítása céljából. A Gigabyte Z270-HD3P megadja a lehetőséget két videokártya egyidejű használatára CrossFire módban, hogy sokkal jobb vizuális élményben lehessen részed játékok során. Az alaplap egy ALC887 hangprocesszorral rendelkezik, amely akár 7.1 csatornás kimenetet nyújt. Élvezd a tökéletes hangminőséget és a valósághű térhatású hangokat, amelyeket az alaplap garantál.

Villámgyors adatátvitel

Mindannyian tudjuk, hogy az operációs rendszer betöltése és alkalmazások indítása a hagyományos merevlemezről mennyire lassú. A villámgyors SSD-nek köszönhetően ettől nem kell többé tartani. Az alaplap támogatja az M.2 bővítőhellyel a leggyorsabb SSD meghajtókat, akár 32 Gbps sebességig. Külső adattárolóról való adatmásolás sebessége érdekében, az alaplap rendelkezik Gen 2-es USB 3.1 és USB Type-C-vel is, ami jelentősen gyorsabb, mint az USB 2.0. Az Intel Gigabit LAN segítségével gyorsabban csatlakozhat az internetre. Ez a cFosSpeed alkalmazással együttműködve lehetővé teszi a hálózati forgalom kezelését az online játékok kapcsolatának javítása érdekében.

Megnyitja a kapukat az alaplapi alkalmazásokkal

A mellékelt szoftverek között megtalálható például a GIGABYTE App Center, amely egy olyan felület, amellyel irányítása alá vonhatja alaplapjának minden beállítási opcióját. A Cloud Station alkalmazás lehetővé teszi mobiltelefonra vagy tabletre az adatok megosztását és könnyedén irányíthatja is vele számítógépét akárhol is legyen.

 

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat Intel 1151
Lapkakészlet Intel Z270

Formátum & funkciók

Alaplap formátum ATX
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, Serial ATA III, UEFI BIOS

Rendszermemória

Kivitelezés DIMM
Memória típusa DDR4
RAM slotok száma 4 ×
Csatlakozás mód Dual-channel
Max. frekvencia (OC) 3 800 MHz

Haladó paraméterek

Haladó funkciók AMD CrossFireX, RAID vezérlő
Hangkártya típusa Realtek ALC887
Hangkártya-csatornák száma 7.1

Csatlakozók

Külső DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 3.2 Gen 2, USB-C, VGA (D-Sub)
Belső M2 foglalat, S/PDIF header, SATA Express port, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header
PCI Express x16
PCI express x4
PCI express x1
USB 2.0
USB 3.1 (3.1 gen2)
Serial ATA III
PCI
Kód:  AG158b4c
Termékszám:  GA-Z270-HD3P
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15