Oldal frissítése

GIGABYTE Z170X Designare Alaplap

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

GIGABYTE Z170X Designare Alaplap

Ahhoz, hogy játszani a legigényesebb számítógépes játékokat, meg kell energetizáló matchup. Ez természetesen nem lenne lehetséges anélkül, hogy a megfelelő alaplap. Ezért GIGABYTE jön egy lemez Z170X Designare, ami lesz egy nagy alapkövét még a felállás. Töltött új technológia tábla Ez lehetővé teszi, hogy beállítása a hatodik generációs Intel család Skylake, ami segítséget nyújthat a típus DDR4 RAM maximális frekvencia 4000 MHz és kapacitás akár 64 GB Add hozzá, hogy a high-end grafikus kártyákat, hogy csatlakoztassa PCIe erősített burkolat rozsdamentes acélból készült, és indulhat is a játék.

legfontosabb jellemzői

  • A fórumon lehet szerelve a legújabb hatodik generációs processzor család, Skylake
  • ultra gyors csatlakozók M.A 2. és U.2 átviteli sebesség akár 32 Gb / s csatolni lemezek NVMe
  • huzalozólaphoz kezeli 3 grafikus kártyát egyszerre SLI és Crossfire
  • kettős csatlakozók vízhűtés gondoskodik arról, hogy a szerelvény nem melegszik túl
  • egy minőségi audio teljesítményt biztosít hangprocesszor ALC1150
  • casting kiegyensúlyozott csatlakozók C típusú USB a hátlapon
  • díszítik a számítógép ház lemez történik köszönhetően állítható LED-es világítás

Átjáró a virtuális világban

Tapasztalja meg a valóban hiteles virtuális valóság a GIGABYTE alaplap. 3. Thunderbolt interfész lehetővé teszi az adatátvitelt akár kétszeres átviteli sebesség, mint az előző generáció. A rendkívül gyors interfészek M.2 UA 2. és PCIe csatlakozni és szupergyors meghajtók NVMe. Ha szüksége van egy nagy tárolókapacitás és a legjobb teljesítmény érdekében, és csatlakoztassa a három meghajtó Intel 750 Series SSD PCIe NVMe részt vesz a raid, amely elérte a rekord sebességgel 3525 megabájt / sec. Ha szüksége van a legnagyobb szerencsejáték-felbontás és a frame rate, a tábla elhelyezésére van. Zvládá totiž zapojení 3 grafických karet současně do SLI i Crossfire. Ez a testület így kinyitja a kaput, amelyen keresztül tud menni egy kalandos utazás a virtuális világban.

Top szerelvény igényel nagy hűtési

Ahhoz, hogy a világszínvonalú teljesítményt, mely testület változatlanul szükség van a lemez hűtjük, a túlmelegedés elkerülése érdekében. Ezért van szerelvekettős csatlakozóval tervezett vízhűtés.Ennek eredményeként, a keze kap a teljes irányítást akár két vízszivattyúk vagy ventilátorok, ahol könnyen kalibrálni a feszültség és PWM módban.Dual Intel Gigabit kapcsolatot cFosSpeed ??biztosítja a legnagyobb sávszélesség a legfontosabb adatforgalmat. Használhatja az összes hálózati útvonalakat a lehető legteljesebb, anélkül, hogy a teljesítmény, ami különösen hasznos, ha az online játékot. Kristálytiszta hangzás, melynek vastagsága legfeljebb 115 db füleinek szállítja ALC1150 audio processzor.

Tábla, amelyet a dísz

GIGABYTE Z170X Designare nemcsak csúnya darab technológia. V průhledné skříni se bude výtečně vyjímat díky LED osvětlení, které si můžete nastavit zcela dle vlastní fantazie. Adj magadnak és így a stílust a széles színválaszték, hogy lehet keverni szabadon Ambient LED alkalmazások. Azt is beállíthatja, hogy a fény ragyogni fog, flash vagy lüktet. Board lesz nem csak az alapja a játék, hanem egy kiváló mellett a szobában.

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat Intel 1151
Lapkakészlet Intel Z170

Formátum & funkciók

Alaplap formátum ATX
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS

Rendszermemória

Kivitelezés DIMM
Memória típusa DDR4
RAM slotok száma 4 ×
Csatlakozás mód Dual-channel
Max. frekvencia (OC) 4 000 MHz

Haladó paraméterek

Haladó funkciók AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink
Hangkártya típusa Realtek ALC1150
Hangkártya-csatornák száma 7.1

Csatlakozók

Külső DisplayPort, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB-C
Belső M2 foglalat, S/PDIF header, SATA Express port, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket, USB 3.2 Gen 1 header
PCI Express x16
PCI express x1
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA III
Kód:  AG157z8v
Termékszám:  GA-Z170X-Designare
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05