Oldal frissítése

GIGABYTE X99- Ultra Gaming

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

GIGABYTE X99- Ultra Gaming

A GIGABYTE X99- Ultra Gaming, Intel X99 csúcskategóriás chipkészlettel felszerelt alaplapot arra terveztük, hogy a legjobb segítséget nyújtsa a csata megnyeréséhez. Az alaplap támogatja a beágyazott Intel® Core ™ i7 6950X Extreme Edition processzort.

Az Ultra Durable™ alaplapok, az Ultra Gaming X99-et beleértve maximális kitartásról és megbízhatóságról tesznek tanúbizonyságot. Ezt egy speciális fém felülettel, kéntartalmú vegyületeknek ellenálló ellenállásokkal és korrózióvédett csatlakozókkal érjük el. Várakozásra adhat okot a 8 rés a négycsatornás DDR4 memóriával, az USB 3.1 Type-C csatlakozó, az Inter® Turbo Boost Max 3.0 és a GIGABYTE UEFI DualBIOS™ is.

A fő előnyök

  • Csúcskategóriás alaplap gamer PC-khez
  • Tartós alkatrészek felhasználásával készült
  • RGB LED háttérvilágítás széles körű beállításokkal
  • Vízhűtés beépítésére alkalmas
  • Minden alkatrész a játékosok igényeinek megfelelően lett beépítve

Kiváló grafikus képességek és prémium hangkártya

A GIGABYTE X-99 Ultra Gaming segítségével elmerülhetsz a tökéletes virtuális valóság világában. Adott a lehetőség NVMe kapcsolódásra modern M.2 vagy U.2 csatlakozókon keresztül. Emellett az alaplap képes egyidőben két grafikus kártya támogatására is. Az Ambient Surround LED háttérvilágítás pedig gondoskodik a környezetről, egyenesen a történések középpontjába repítve Téged.

A rendkívüli Realtek ALC 1150 Multichannel Audio Codec hihetetlenül valóságos, mégis élvezhető hangélményt hoz el számodra. Ráadásul még magasabb jel-zaj viszonyban (SNR) is élvezheted ezt (akár 115 dB) A kiváló minőségű audió kondenzátorok a legjobb magas felbontású hangminőséget hozzák el számodra, aminek az eredménye valósághű hangeffektek lesznek, ami nem csak a rajongóknak fog tetszeni.

Remek alap egy gaming szörnynek

A  Killer™ E2400 egy fejlett illesztőprogram, aminek a célja az éppen legoptimálisabb adatkapcsolati beállítáok megtalálása. Az eredmény pedig a szokásos megoldásokhoz képest egy jobb játék- és médiaélmény.

A csatlakozási és tárolási lehetőségek természetesen megfelelnek a mai gamer PC-knek. Most tíz SATA III busz, emellett modern U.2 és M.2 csatlakozók is találhatók benne. Található még USB 3.1 Type-C csatlakozó is, ami szinte biztos, hogy a legelterjedtebb fogyasztói elektronikai csatlakozóvá vaálik majd a közeljövőben. Minden alkatrészt a várható extrém terhelésre tekintettel kiemelt odafigyeléssel készítettünk, így minden helyzetben biztosan számíthatsz majd rájuk.

 

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat Intel 2011-3
Lapkakészlet Intel X99 Express

Formátum & funkciók

Alaplap formátum ATX
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS

Rendszermemória

Kivitelezés DIMM
Memória típusa DDR4
RAM slotok száma 8 ×
Csatlakozás mód Quad-channel
Max. frekvencia (OC) 2 133 MHz

Haladó paraméterek

Hangkártya típusa Realtek ALC1150
Hangkártya-csatornák száma 7.1

Csatlakozók

Külső Jack, Optikai kimenet, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C
Belső M2 foglalat, S/PDIF header, SATA Express port, Serial-ATA-III, TPM header, U.2 port, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket
PCI Express x16
PCI express x8
PCI express x1
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.1 (3.1 gen2)
Serial ATA III 10×
Kód:  AG158f0a
Termékszám:  GA-X99-Ultra Gaming
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20