Oldal frissítése

GIGABYTE X570 I AORUS PRO WIFI

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

GIGABYTE X570 I AORUS PRO WIFI

GIGABYTE X570 I AORUS PRO WiFi prémium alaplap a Ryzen 3. generációs processzorához

Egy teljesen új számítógépet szeretnél összeállítani, amelyet sokáig használhatsz? Akkor válaszd az X570 I AORUS PRO WIFI alaplapot a GIGABYTE-ből, AM4 aljzattal. Ez megnyitja az utat a 2. vagy 3. generációs AMD RYZEN processzor számára. Ez a fejlett processzorplatform olyan nagy teljesítményt nyújt, hogy még drágább a versenytársakkal is felveszi a versenyt a különböző számítástechnikai műveletekben. Az mITX formátumú modell tökéletes alapot nyújt egy kisebb számítógépes házban elhelyezett nagy teljesítményű játékgéphez. Ezenkívül az alaplap vezeték nélküli kettős WiFi-vel van felszerelve, hogy bárhol tökéletesen csatlakoztatható legyen.

A GIGABYTE X570 I AORUS PRO WiFi alapvető jellemzői

  • Kizárólag az AMD Ryzen 2 és a 3. generációs processzorok számára tervezték
  • Modern csatlakozóberendezés M.2 NVMe PCIe vagy USB 3.2 Gen 2 támogatással
  • Korszerű PCI Express 4.0 interfész
  • Audio ALC1200 hangkártyával, legfeljebb 5,1 csatornás kimenettel
  • WiFi kártya gyors 802.11ax támogatással
  • Smart Fan 5 ventilátor leállítási funkcióval
  • Ingyenes streaming szoftver XSplit Gamecaster
  • Stílusos RGB Fusion 2.0 háttérvilágítás többzónás LED-ekkel és effektusokkal
  • Hibrid digitális PWM

AMD X570 lapkakészlet

Az AMD X570 lapkakészlettel ellátott alaplapok az új AMD Ryzen 3000 processzorok számára készültek. Az egyedi fejlett teljesítmény- és hűtési formatervezés lehetővé teszi akár 16 magos processzorok maximális kihasználását.

Fejlett tápegység

Az energiaellátás architektúrája egy többfázisú kaszkádból áll, amely nagy stabilitást eredményez még magas működési frekvenciák esetén is. A kiváló minőségű alkatrészek használatának köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy az alaplap hosszú ideig képes működni nagy terhelés mellett.

Támogatás az XMP profilokhoz és a DDR4 memóriák széles körű támogatása

A jó alaplapnak támogatnia kell a DDR4 memóriamodulok sokféle típusát. A GIGABYTE szorosan együttműködik a világ minden tájáról származó memóriaszolgáltatókkal annak biztosítása érdekében, hogy a népszerű memóriamárka modulok kompatibilisek legyenek a GIGABYTE alaplapokkal. Fontos elem a 4400 MHz-ig terjedő XMP profilok támogatása.

Többzónás világítás

Pontosan testreszabhatod az alaplapot a saját igényeid szerint. A teljes RGB támogatással és a Fusion 2.0-val teljes mértékben vezérelheted a beépített diódákat. Természetesen a kísérő effektekkel együtt.

Smart fan 5

A Smart Fan 5 készülékkel biztos lehetsz abban, hogy a hűtés teljesen ellenőrzés alatt áll. Több hibrid ventilátorcsatlakozót kapsz, amelyek mind a feszültség, mind a PWM vezérlést támogatják, hogy az alaplap jobban megértse a vízhűtést

Kiváló hangminőség 120dB (A)

A Realtek ALC1220-VB audió codec példátlan szintre hozza a játékélményt. Az intelligens fejhallgató-erősítő automatikusan felismeri a fejhallgató audiokészülékének impedanciáját, megakadályozva az olyan problémákat, mint az alacsony hangerő és a torzulás.

A GIGABYTE kiegészítők és szoftverek széles választékát kínálja minden játékos számára

Az alaplapon kívül a GIGABYTE a  rendelkezésedre bocsátja a játék PC-hez szükséges kiegészítőket is. A cél előnye az egységes kialakítás, amelyet gyakran lenyűgöző RGB háttérvilágítás kísér. Az összes funkció egy központi alkalmazásból vezérelhető, amely segít mindent a saját igényeidhez igazíthatsz. 


Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat AMD AM4
Lapkakészlet AMD X570

Formátum & funkciók

Alaplap formátum mITX (Mini ITX)
Alapvető funkciók Bluetooth, Flash BIOS CPU nélkül, Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , PCI Express 4.0, CPU hely integrált GPU-val, RGB háttérvilágítás, Serial ATA III, Wi-Fi

Rendszermemória

Kivitelezés DIMM
Memória típusa DDR4
RAM slotok száma 2 ×
Csatlakozás mód Dual-channel
Max. frekvencia (OC) 5 300 MHz

Haladó paraméterek

Hangkártya típusa Realtek ALC1220-VB
Hangkártya-csatornák száma 8

Csatlakozók

Külső DisplayPort, HDMI, Jack, RJ-45 (LAN) 1Gbps, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C
Belső ARGB LED Header, COM header, M2 foglalat, RGB LED Header, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header
PCI Express x16
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.1 (3.1 gen2)
M.2 slotok
Serial ATA III

Sorozat

Sorozat Gigabyte Aorus
Kód:  AGX570A7
Termékszám:  X570 I AORUS PRO WIFI
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05