Oldal frissítése

Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

GIGABYTE X570 AORUS ELITE

4,2 16 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

GIGABYTE X570 AORUS ELITE

GIGABYTE X570 AORUS ELITE prémium alaplap a CPU Ryzen 3. generációjához

Egy vadonatúj számítógépet akarsz összeállítani, amelyet aztán sokáig használhatsz? Akkor válaszd a GIGABYTE X570 AORUS ELITE alaplapot AM4 aljzattal. Ez lehetővé teszi, hogy illeszkedjen az AMD RYZEN 2. vagy 3. generációs processzorához.Ennek a fejlett platformnak annyira nagy a teljesítménye, hogy a sokkal drágább versenytársakkal is felveszi a versenyt számos számítási művelet során. A tábla az ATX formátumnak köszönhetően tökéletes választás nagy teljesítményű játékgépekhez vagy munkaállomásokhoz.

A GIGABYTE X570 AORUS ELITE alaplap főbb jellemzői

  • Kizárólag az AMD Ryzen 2 és a 3. generációs processzorok számára tervezték
  • Modern csatlakozóberendezés M.2 NVMe PCIe vagy USB 3.2 Gen 2 támogatással
  • Korszerű PCI Express 4.0 interfész
  • Támogatja az AMD Quad-GPU CrossFire és a 2-utas AMD CrossFire szoftvert
  • Audio ALC1200 hangkártyával, legfeljebb 5,1 csatornás kimenettel
  • Fejlett 5. ventilátor ventilátor leállítási funkcióval
  • Ingyenes streaming szoftver XSplit Gamecaster
  • Stílusos RGB Fusion 2.0 háttérvilágítás többzónás LED-ekkel és effektusokkal
  • Hibrid digitális PWM

AMD X570 lapkakészlet

Az alaplapok az AMD X570 lapkakészlettel az új AMD Ryzen 3000 processzorok számára készültek. A vadonatúj fejlett energiaellátási és hűtési konstrukció lehetővé teszi akár 16 magos processzorok maximális kihasználását.

Fejlett tápegység

Az energiaellátás architektúrája egy többfázisú kaszkádból áll, amely nagy stabilitást eredményez még magas működési frekvenciák esetén is. A kiváló minőségű alkatrészek használatának köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy az alaplap hosszú ideig képes tartani nagy terhelés mellett .

Támogatás az XMP profilokhoz és a DDR4 memóriák széles körű támogatása

A jó alaplapnak támogatnia kell a DDR4 memóriamodulok sokféle típusát. A GIGABYTE szorosan együttműködik a világ minden tájáról származó memóriaszolgáltatókkal annak biztosítása érdekében, hogy a népszerű memóriamárka modulok kompatibilisek legyenek a GIGABYTE alaplapokkal. Fontos elem a 4000 MHz-ig terjedő XMP profiloktámogatása.

Többzónás világítás

Pontosan testreszabhatod az alaplapot a saját igényeid szerint. A teljes RGB támogatással és a Fusion 2.0-val teljes mértékben vezérelheted a beépített diódákat. Természetesen a kísérő effektekkel együtt.

Intelligens ventilátor

A Smart Fan 5 készülékkel biztos lehet abban, hogy a hűtés teljesen ellenőrzés alatt áll. Több hibrid ventilátorcsatlakozót kapsz, amelyek mind a feszültség, mind a PWM vezérlést támogatják, hogy az alaplap jobban megértse a vízhűtést.

A GIGABYTE kiegészítők és szoftverek széles választékát kínálja minden játékos számára

Az alaplapon kívül a GIGABYTE a rendelkezésedre bocsátja a játék PC-jéhez szükséges kiegészítőket is. Az előnye az egységes kialakítás, amelyet gyakran lenyűgöző RGB háttérvilágítás kísér. Az összes funkció egy központi alkalmazásból vezérelhető, amely segít mindent szépen alkalmazkodni a saját igényeidhez.


Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat AMD AM4
Lapkakészlet AMD X570

Formátum & funkciók

Alaplap formátum ATX
Alapvető funkciók Flash BIOS CPU nélkül, Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , PCI Express 4.0, CPU hely integrált GPU-val, RGB háttérvilágítás, Serial ATA III, UEFI BIOS

Rendszermemória

Kivitelezés DIMM
Memória típusa DDR4
RAM slotok száma 4 ×
Csatlakozás mód Dual-channel
Max. frekvencia (OC) 4 266 MHz

Haladó paraméterek

Haladó funkciók AMD CrossFire Technologies
Hangkártya típusa Realtek ALC1200
Hangkártya-csatornák száma 8

Csatlakozók

Külső HDMI, RJ-45 (LAN) 1Gbps, S/PDIF , USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2
Belső ARGB LED Header, M2 foglalat, RGB LED Header, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header, USB-C 3.2 Gen 2 header
PCI Express x16
PCI express x1
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.1 (3.1 gen2)
M.2 slotok
Serial ATA III

Sorozat

Sorozat Gigabyte Aorus
Kód:  AGX570A3
Termékszám:  X570 AORUS ELITE

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15