Oldal frissítése

GIGABYTE X399 Gaming AORUS 7

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

GIGABYTE X399 Gaming AORUS 7

i Raven Ridge BIOS frissítés A Raven Ridge sorozatú processzorok támogatásának biztosításához a 100% kompatibilitás érdekében ajánljuk az alaplap (Update BIOS) szolgáltatását.

Minden megszállott játékosnak, a legigényesebb felhasználóknak és a tapasztalt géptuningolónak (overclocker kifejezés nincs magyarban, talán úgy is lehetne hagyni) a számítógépe rendelkezik a Gigabyte AORUS X399 Gaming 7 alaplappal. A PC-d megérdemli a legjobbat, a felső kategóriából. Az AORUS prémium alaplap új, X399-es chipsettel rendelkezik. A kiváló feldolgozási sebességnek köszönhetően remek teljesítményt, minőséget és stabilitást nyújt, az órajelek növelése esetén is. Annak érdekében, hogy a büszke tulajdonosok dicsekedhessenek vele, a készítők nem felejtettek el a külsejére is nagy hangsúlyt fektetni, jelezve, hogy ez egy igazán minőségi termék. 

A GIGABYTE X399 Gaming AORUS 7 főbb jellemzői 

  • 3 × modern M.2. csatlakozó az extra sebességű SSD-ért, 32GB/s átviteli sebességig
  • Gigabit LAN  hálózati forgalom irányítás, applikációval
  • Innovatív burkolt PCI-e csatlakozók, egydarabos rozsdamentes acéllal 
  • 1 x USB-C + USB 3.1 a külső háttértárról való gyors adatátvitel érdekében
  • CrossFire és SLI csatlakozás a videokártyáknak
  • Premium ALC1220 audio chip akár 7.1 csatornás kimenetig
  • Advanced Smart Fan 5 ventillátor technológia
  • Divatos RGB világítás
  • Ingyenes szoftver XSplit Gamecaster játékok streameléséhez

Manuálisan beállíthatja az alap órajel frekvenciáját

Egy egyszerű ok áll érvként a GIGABYTE X399 AORUS Gaming 7 alaplap mellett: hogy biztosítsa számodra az első osztályú élményt még a leginkább hardverigényes játékok esetén is. A speciális Turbo B-Clock chipnek köszönhetően meg lehet növelni a prcoesszor órajelét anélkül, hogy sérülne az eszköz. Bizosítja, hogy beállíthasd az órajel frekvenciáját 100 MHz és 300 MHz közötti tartományban.

Csatlakoztasson több grafikus kártyát és élvezze a részletesebb vizualitást

Több, egymással kompatibilis grafikus kártya csatlakoztatása remek megoldás, ha növelni szeretnénkk a grafikai teljesítményét a rendszerünknek. A GIGABYTE X399 AORUS Gaming 7 megadja erre a lehetőséget. Csatlakoztathatsz CrossFire és SLI csatlakozású videokártyát, így a játékok magasabb képfrissítéssel fognak futni. Az alaplapon szintén található prémium minőségű ALC1220 hangkártya, Sound Blaster X-Fi MB5 támogatással és 7.1-ig bővíthető kimenettel.

Az AORUS alaplappal gyorsabban indul be az operációs rendszer

Mind tudjuk, a hagyományos merevlemezről való futtatás esetén hosszadalmas az operációs renszer betöltése. De azóta elkészültek a villámgyors SSD meghajtók. Most megteheti, hogy csatlakoztatja az új alaplaphoz M.2 fogalalatot használva, ami az átviteli sebességet 32 Gb/s-ig felgyorsítja. U.2-es porttal rendelkező SSD-t szintén hozzácsatlakoztathat. USB 2.0 és 3.1 szintén elérhető. Könnyen felismerhető piros színnel vannak jeölve. 

Hatékony LED világítás - programozható zónák és 7 világítási effekt

A GIGABYTE alaplapján található a legfejlettebb LED rendszer a jelenlegi piacon. A remek személyre szabhatóságnak és a kényelmes, intuitív kezelőfelületnek (RGB Fusion applikációkkal) köszönhetően a végeredmény rendkívül izgalmas lesz. Két programozható zóna és hét világítási effekt, csak a képzeleted szabhat határt ennek. 

A Az AORUS Smart Fan 5-el megtudhatod, mi is az a ventilátor teljesítmény

Megtalálhatod a mellékelt szoftvert a Gigabyte App Centerben; egy kezelőfelület, mellyel irányíthatod az összes alaplapi beállítást. A gyors és stabil internetkapcsolatért egy gigabit LAN port, haladó hálózati beállítási opciókkal felelős. Hasznos fejlesztés a részletes hőmérsékletmérő, ami összesen az alaplap 9 területén mér külön-külön. A hőmérséklettől függően nyolc különböző ventilátort irányíthatsz. Ez a kedvező funkciója a GIGABYTE X399-es alaplapnak Smart Fan 5 névvel van jelezve.

 

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat AMD AM4
Lapkakészlet AMD X399

Formátum & funkciók

Alaplap formátum ATX
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS

Rendszermemória

Kivitelezés DIMM
Memória típusa DDR4
RAM slotok száma 8 ×
Csatlakozás mód Quad-channel
Max. frekvencia (OC) 3 600 MHz

Haladó paraméterek

Haladó funkciók AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, RAID vezérlő
Hangkártya típusa Realtek ALC1220
Hangkártya-csatornák száma 7.1

Csatlakozók

Külső Jack, Optikai kimenet, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C, Wifi kártya
Belső Elülső panel audiocsatlakozója, M2 foglalat, S/PDIF header, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket
PCI Express x16
PCI express x8
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.1 (3.1 gen2)
Serial ATA III
Kód:  AG531o6
Termékszám:  X399 AORUS Gaming 7
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05