Oldal frissítése

GIGABYTE X299 AORUS Gaming 3

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

GIGABYTE X299 AORUS Gaming 3

A GIGABYTE X299 AORUS Gaming 3 alaplap az X299-es chipkészlettel a legigényesebb játékosok és rajongók azon részének volt tervezve, akik szeretnék hardverük potenciálját a maximális szinten kihasználni. Az AORUS széria alaplapjai prémium funkciókkal, első osztályú kivitelezéssel és a legjobb minőségű, Ultra Durable komponensekkel rendelkeznek, amelyek garantálják a csúcsteljesítményt, minőséget és stabilitást. A gyártó nem feledkezett meg az alaplap sajátos, ragadozó megjelenéséről sem, amellyel ezen első osztályú termék tulajdonosai környezetükből könnyen kitűnnek. A kivitel már önmagában sejteti, hogy nem egy hétköznapi komponenssel találtuk szembe magunkat.

A GIGABYTE X299 AORUS Gaming 3 tulajdonságai

  • Legmodernebb Intel X299 chipkészlet
  • A legújabb Core i9 Skylake-X processzorok támogatása
  • A legkiválóbb Ultra Durable minőségű alkatrészek felhasználása
  • Intel Optane SSD memória támogatása
  • Két M.2 csatlakozó akár 32 GB/s sebességű adatátvitellel
  • Turbo B-Clock chip órajel állítás lehetőségével a 90 Mhz-től egészen az 500 Mhz-ig terjedő tartományban 
  • Megerősített PCI foglalatok
  • Egyedülálló ragadozó megjelenés RGB Fusion megvilágítással
  • Vízhűtés támogatása + 9 hőérzékelő

Csúcsmodern Intel X299 chipkészlet

A GIGABYTE AORUS Gaming 3 a legmodernebb X299 chipkészletre épül, amely támogatja a Skylake-X és Kaby Lake-X processzorokat. A processzorok e sorába tartozik az extrém teljesítményű 10 magos Intel Core i9-7900X processzor a szinte már hihetetlen 18 magos chippel. A DDR4 memória modulok számára 8 darab maximum 2400 Mhz-es frekvenciájú (akár 4333 Mhz OC esetén) foglalat áll a rendelkezésre Quad channel memóriakezeléssel.

Órajel növelésre kiváló gaming alaplap

A processzor hatékonyabb órajel növelése céljából az alaplap számítógépek tuningolását segítő Turbo B-Clock chippel lett ellátva. Az lehetővé teszi a Base Clock (BCLK) frekvencia beállítását a 90 Mhz-től akár az 500 Mhz-ig terjedő tartományban. Ezzel az alaplappal nem lesz rövid pórázon tartva. Amennyiben célja a másodperceként elérhető legtöbb képkoca megjelenítése a felbontás csökkentése nélkül, akkor bizonyára hasznát veszi a multi-GPU lehetőségének. Kössön be akár 3 videokártyát SLI vagy CrossFire módban és legyen része a legkiválóbb játékélményben.

Villámgyors adatátvitel

Adattárolók csatlakoztatására ezen gaming alaplap fedélzetén 8 SATA III port található. A két M.2 csatlakozó ideális megoldás ultragyors SSD lemezek csatlakoztatására, amelyek akár a villámgyors 32 Gb/s sebességre is képesek. Az USB 3.1 portok jelenléte biztosítja a korábbi generációkkal szembeni akár kétszer gyorsabb adatátvitelt külső eszközökről, de azok kompatibilisek az öregebb USB 2.0 és 3.0 csatlakozókkal is. Nem hiányzik egy ultragyors USB-C típusú konnektor sem, amely akár a 10 Gb/s adatátviteli sebességet is elérheti.

AORUS széria prémium felszereltséggel

A legjobb hangélmény céljából az alaplap 120 dB-es jel-zaj viszonyú ALC1220 hangkodekkel és az optimális hangdinamika megteremtéséért kiváló fejhallgató-erősítővel van felszerelve. 
Az alaplap megjelenését az Ön egyéni stílusához igazíthatja a konfigurálható RGB Fusion megvilágításnak köszönhetően, amellyel az áttetsző oldallapú házában az lenyűgöző elemként fog szolgálni.

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat Intel 2066
Lapkakészlet Intel X299

Formátum & funkciók

Alaplap formátum ATX
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, Serial ATA III, UEFI BIOS

Rendszermemória

Kivitelezés DIMM
Memória típusa DDR4
RAM slotok száma 8 ×
Csatlakozás mód Quad-channel
Max. frekvencia (OC) 2 667 MHz

Haladó paraméterek

Haladó funkciók HW gombok, AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, RAID vezérlő, DUAL BIOS, Állapotjelző, MOSFET hűtő
Hangkártya típusa Realtek ALC1220
Hangkártya-csatornák száma 7.1

Csatlakozók

Külső Jack, Optikai kimenet, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C
Belső Elülső panel audiocsatlakozója, M2 foglalat, S/PDIF header, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket, USB 3.2 Gen 1 header
PCI Express x16
PCI express x8
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.1 (3.1 gen2)
Serial ATA III
Kód:  AG161c2d
Termékszám:  GA-X299 AORUS Gaming 3

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20