Oldal frissítése

GIGABYTE WIFI-H270N

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

GIGABYTE WIFI-H270N

Szeretnél egy megbízató rendszert, amely különösebb erőfeszítés nélkül elégíti ki a munkával vagy a játékokkal kapcsolatos igényeidet? Ha igen, akkor egy olyan minőségi alaplapra van szükséged, mint amilyen a GIGABYTE H270N-WIFI. Ez az alaplap kifejezetten olyan átlagfelhasználók számára készült, akiknek nincs szükségük rá, hogy folyamatosan új alkatrészekkel bővítsék rendszerüket. A H270 chipsettel rendelkező, Mini-ITX méretű alaplap a legújabb generációs Intel Kaby Lake processzorokat támogatja, amelyek megbízható alapot nyújtanak a nagy teljesítményű és gyors gépekhez. A rendkívül gyors alaplap lehetővé teszi az új generációs DDR4 memória befogadását, valamint a szilárdtest-meghajtók ultragyors kapcsolódását.

Legfontosabb jellemzők

  • Intel Kaby Lake processzorok támogatása
  • Modern M.2 érintkező az akár 32 GB/s sebességű SSD-hez
  • USB Type-C
  • USB 3.0 a külső tárhelyből történő gyors adatátvitel érdekében
  • Dual Gigabit LAN Intel
  • 802.11ac standard WiFi modul
  • Megbízható ALC1220 audio processzorok 7.1-es csatornával
  • HDMI és DVI-D eszközön való kapcsolódás a HD kijelzőhöz

Szörfölj a neten villámsebességgel

A gyors internet kapcsolódást a Dual Gigabit LAN Intel biztosítja, amely a cFosSpeed Manager-rel való együttműködésének köszönhetően lehetővé teszi a gépeden futó internethez hozzáférő programok prioritásának szabályozását. Ha nem akarsz a kábelek rengetegében bukdácsolni, akkor bizonyára értékelni fogod a WiFi modult. Az alaplap amellett, hogy 2.4 GHz-n működik, 5 GHz-n támogatja a 802.11ac szabványt is, amely akár 867 Mb/s-os átviteli sebességet is jelenthet. Az alaplap továbbá Bluetooth 4.2-vel is rendelkezik.

M.2 slot a fedélzeten

Mindenki ismeri, milyen hosszadalmas folyamat betölteni az operációs rendszert és megnyitni az alkalmazásokat egy hagyományos merevlemezről, amely még a gyors SSD-t sem támogatja. Most itt a lehetőség, hogy az M.2 slot segítségével akár 32 G/s-ra tornázd az alaplap átviteli sebességét. A gyorsabb USB 3.1-nak és az USB Type-C-nek köszönhetően többé nem nő ki a szakállad, míg az adatok átmásolódnak a külső tárhelyről.

Multimédiás élmény

Az alaplapon megtalálhatod az 7.1 csatornás outputtal rendelkező, ALC1220 audió processzorokat is, ezáltal csúcsminőségű hangzásra és térhatású hangokra számíthatsz a játékok, valamint zenehallgatás vagy filmnézés közben is. A vizuális média a jelenleg elérhető legmagasabb felbontással bír, így egyetlen apró részlet sem kerülheti majd el a figyelmedet, sőt akár három kimeneten – 2 darab HDMI és egy DVI-D-n –keresztül is lehetőséged vana HD kijelzőhöz való kapcsolódásra.

 

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat Intel 1151
Lapkakészlet Intel H270

Formátum & funkciók

Alaplap formátum mITX (Mini ITX)
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, Serial ATA III, UEFI BIOS, Wi-Fi

Rendszermemória

Kivitelezés DIMM
Memória típusa DDR4
RAM slotok száma 2 ×
Csatlakozás mód Dual-channel
Max. frekvencia (OC) 2 400 MHz

Haladó paraméterek

Haladó funkciók RAID vezérlő
Hangkártya típusa Realtek ALC1220
Hangkártya-csatornák száma 7.1

Csatlakozók

Külső DVI, HDMI, Jack, Optikai kimenet, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 3.2 Gen 2, USB-C
Belső M2 foglalat, S/PDIF header, Serial-ATA-III, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header
PCI Express x16
USB 2.0
USB 3.1 (3.1 gen2)
Serial ATA III
Kód:  AG175e2
Termékszám:  GA-H270N-WIFI
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20