Oldal frissítése

GIGABYTE Tegra 7. megjegyzés

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

GIGABYTE Tegra 7. megjegyzés

Ismerje meg a leggyorsabb 7 hüvelykes Android tabletta, és menjen vele az úton.GIGABYTE játék tablet Tegra 7. MEGJEGYZÉS hajtja erős processzort, szállít izzó grafika és a hosszú akkumulátor-élettartam 10 óra. A tabletta jön egy toll intuitív írásához és a rajz.

Tökéletes játékélményt

Az első uralja HD képernyőt mindent hűségesen és éles részleteket. A keretek a kijelző körül elég szélesek a kényelmes játszani, de nem feleslegesen tegye. Íme látszólagos elülső sztereó hangszórók lenyűgöző hangzást PureAudio játékok, filmek és a zene.

Mindent, hogy teljesen sima, tablet kapott megáldott egy nagy teljesítményű processzor NVIDIA Tegra 4 GPU 72 magot. Veškerý obsah tak běží zcela bez zadrhávání a příjemně plynule, to vám dovolí si vše intenzivněji vychutnat.

kreatív szabadságot

Készítsen a légy az intuitív tollal NVIDIA Direct Stylus. Sima és finom vonalak még szélesebb stroke végre sokkal jobb, mint korábban. Vegye meg kézírásos jegyzeteket vagy rajzolni. 5 megapixeles kamerát, hogy rögzítse tökéletes felvételeket. Je jen na vás, co si vyberete, technologie HDR reaguje i na nejnáročnější světelné podmínky tak, aby byl výsledek takový, jak jej ve skutečnosti vidíte.

Kód:  AG007b
Termékszám:  GI-P1640

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10