Oldal frissítése

GIGABYTE R9 FURY 4 gigabájt

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

GIGABYTE R9 FURY 4 gigabájt

Az új modell a grafikus kártyákat Gigabyte teljesen kompromisszummentes része minden játékgép. Nagy teljesítményű grafikus kártya fejlett chip FURY bőséges teljesítmény a legigényesebb számítógépes játékokat. A szív a kártya egy chip RADEON R9 FURY, ami által a fejlett 28nm folyamat. Ez a gyártási eljárás lehetővé teszi, hogy a fogyasztás csökkentése és a nagyobb teljesítmény, mint a régebbi modellek. Integrált RAM 4GB, valamint más fejlett technológia biztosítja a renderelés részletesen a legnagyobb felbontású!

legfontosabb jellemzői

  • Erős grafikus processzor, AMD Radeon R9 FURY
  • Rendszer memória 4 GB
  • Fejlett technológia teszi minden részletet
  • Támogatja a DirectX 12
  • Nagy teljesítmény, alacsony fogyasztás

egyedi technológia

Alapvető eleme a legjobb teljesítményt a fejlett technológiák, mint az AMD Eyefinity, AMD Freesync vagy AMD HD3D. AMD Eyefinity technológia támogatja képes kapcsolódni több monitort bővül a látótér játékosok. AMD Freesync minőség biztosítása szkennelés akár 1440p felbontás, nagyszerű a játékokhoz monitor nagyobb képernyővel és nagy felbontás. Teljes mértékben támogatja a sztereoszkópikus 3D-s kép köszönhetően biztosított AMD HD3D technológia. Ez a technológia megmutatja egy 2D képet, hogy keresztül nézve 3D szemüveg hozta létre háromdimenziós érzem. 

kompromisszumok nélküli teljesítmény

HBM innovatív grafikus memória működik hihetetlenül gyorsan és alacsonyabb órajel. Összehasonlítva a jelenleg leggyorsabb GDDR5 grafikus memóriákat, HBM ér akár 60% -kal nagyobb adatátviteli sebesség. Ez különösen fontos, ha a játék a legnagyobb felbontásban. Hála to'll képes vágás nélkül játszani a kedvenc játékok és a 4K felbontású. 

Hűtés maximális tuningolás

Az új, nagy teljesítményű hűtő Windforce X3 a vezető ezen a téren hatalmas hűtők. Hála Heatpipe felfekvő közvetlenül a GPU mag hő eltávolítása gyors, mint mindig, optimalizált ventilátor lapátok trió csökkenti a zajt és a turbulencia, miközben növeli a levegő áramlását hűvösebb. Kompromisszumok nélküli hűtési teljesítmény akkor előnyös, ha nem csak átlépett közüzemi OC GURU II.

Paraméterek

Méret

Szélesség 275 mm
Magasság 44 mm
Mélység 114 mm

Chip

Modellmegjelölés R9 FURY
Stream processzorok száma 3 584×
Gyártási technológia 28 nm

Teljesítmény & felhasználás

Rendeltetés Játék

Memória

RAM memória mérete 4 GB
Memória típusa HBM

Órajel

Alap órajel 1 010 MHz
Memória frekvenciája 1 000 MHz (1 GHz)

Interfész

Alaplapi csatlakozás PCI Express x16 3.0
Monitor csatlakozás DisplayPort, DVI, HDMI
Kimenetek száma 5

Technológia

Speciális videókártya funkciók Radeon VR-Ready
DirectX változat 12

Hűtőrendszer

Hűtés típusa Aktív
Elfoglalt slotok száma Két slot-os

Fogyasztás

TDP fogyasztás 375 W
Szükséges plusz tápkábel 2× 8-pin
Ajánlott tápegység 600 W
Kód:  EG6400
Termékszám:  GV-R9FURYWF3OC-4GD
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15