Oldal frissítése

GIGABYTE Q170TN

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

GIGABYTE Q170TN

A Q170TN alaplapot arra tervezték, hogy a megfelelő teljesítményt és stabilitást nyújtsa még a legnagyobb terhelés esetén is. A GIGABYTE gyártó lenyűgöző terméke a 6. generációs Intel® Core™  processzort is támogatja.

Az Ultra Durable ™ egyik termékeként a Q170TN a maximális tartósságot és megbízhatóságot képviseli. Ez a rendkívüli minőség a különleges fém felület és korróziógátló sínek által jön létre. A kétcsatornás DDR4 RAM, a 4 darab USB 3.0 port, valamint a rendszer támogatását elősegítő UEFI BIOS ™  pedig csak hab a tortán.

Legfőbb előnyei

  • Kis méretének köszönhetően könnyen tárolható
  • Tartós alkatrészek
  • Beépített grafikai eszköz, mely elérhetővé teszi a 4K felbontást
  • HDMI és DisplayPort a hátlapon
  • Több monitor együttes működését is támogatja

Több monitor és rendkívüli hangminőség

A HDMI és DisplayPort csatlakozók tökéletes kapcsolatot biztosítanak a számítógép és a legmodernebb monitorok közt. Az alaplap mindemellett támogatja több monitor együttes működését, mely új dimenzióba repíti az irodai munkát és a grafikai programokkal való tervezést. A maximalisták igényét pedig kétség kívül ki fogja elégíteni a 4K képfelbontás. Ami a hangzást illeti, Realtek® ALC887 garantált minőséget biztosít. A hangszóró teljesítménye pedig akár a 3 Wattot is elérheti. 

Megbízható és egyedülálló hálózati kapcsolat 

A tökéletes hálózati csatlakozást az Intel® Dual Gigabit LAN támogatja, melyet a PXE WOL technológia tesz még megbízhatóbbá. Ezek a csúcsteljesítményű eszközök a legstabilabb és a lehető leggyorsabb adatáramlást teszik lehetővé.

Ne tévessze meg az alaplap mérete! Még ez a kis helyigényű 170TN is a legmegfelelőbb kapcsolatot tudja létrehozni és elegendő tárhellyel rendelkezik ahhoz, hogy csatlakoztassa az összes szükséges kiegészítő alkatrészt. A gyártó négy darab USB 3.0 és egy pár belső SATA III csatlakozóval látta el az adatlapot.

 

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat Intel 1151
Lapkakészlet Intel X99

Formátum & funkciók

Alaplap formátum mITX (Mini ITX)
Alapvető funkciók Serial ATA III, UEFI BIOS

Rendszermemória

Kivitelezés SO-DIMM
Memória típusa DDR4
RAM slotok száma 2 ×
Csatlakozás mód Dual-channel

Haladó paraméterek

Hangkártya típusa Realtek ALC887
Hangkártya-csatornák száma 7.1

Csatlakozók

Külső DisplayPort, HDMI, Jack, Optikai kimenet, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB-C
Belső COM header, Elülső panel audiocsatlakozója, LPT csatlakozó, S/PDIF header, Serial-ATA-III, Thunderbolt header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket
PCI express x1
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA III
PCI
Kód:  AG156n1a
Termékszám:  GA-Q170TN

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05