Oldal frissítése

GIGABYTE GT 730 Ultra Durable 2 2GB

4,6 22 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

GIGABYTE GT 730 Ultra Durable 2 2GB

A Gigabyte társaság videokártyája nVidia GeForce GT 730 grafikus chippel elsősorban irodai vagy multimédiás berendezésekben való használatra alkalmas. Elsősorban a HTPC-ben való használata során lesz elemében, amely teljes mértékben tükrözi képességeit a Full-HD-s videók lejátszásakor. A kártya támogatja az nVidia társaság összes modern technológiáját, mint a GeForce Experience, PhysX vagy CUDA.

A Gigabyte kialakításra jellemző a kiváló minőségű szabványos Ultra Durable 2 alkatrászek használata. A szilárd kondenzátorok és MOSFET-ek alacsony RDS-sel (on), vagy ferrit tekercsek használatával sikerült elérni az ideális termikus és elektromos tulajdonságokat, amelyeknek köszönhetően örvendhet a videokártya hosszú élettartamának és nagy megbízhatóságának a legnehezebb körülmények között is. A kártya emellett fel van szerelve  Gigabyte hűtővel 80 mm-es ventilátorral, amely a grafikus chip optimális hűtését nyújtja alacsony zajszint mellett.

A grafikus chip-kártya 40nm technológiával készült és 96 számítási egységgel rendelkezik. Frekvenciája 700 MHz. Társul hozzá 2 GB DDR3 operációs memória, mely 1600 MHz frekvencián működik,és amellyel egy 128 bites memóriabuszon keresztül kommunikál. A monitorhoz vagy TV-hez analóg VGA vagy digitális DVI-D és HDMI kimenetekkel csatlakoztathatjuk.

Paraméterek

Méret

Szélesség 185,5 mm
Magasság 126,5 mm
Mélység 35,3 mm

Chip

Modellmegjelölés GT 730
Stream processzorok száma 96×
Gyártási technológia 40 nm

Teljesítmény & felhasználás

Rendeltetés Multimédia

Memória

RAM memória mérete 2 GB
Memória típusa GDDR3

Órajel

Alap órajel 700 MHz
Memória frekvenciája 1 600 MHz (1,6 GHz)

Interfész

Alaplapi csatlakozás PCI Express x16 2.0
Monitor csatlakozás DVI, HDMI, VGA (D-SUB)
Kimenetek száma 3

Technológia

DirectX változat 11.2

Hűtőrendszer

Hűtés típusa Aktív
Elfoglalt slotok száma Két slot-os

Fogyasztás

Szükséges plusz tápkábel Nem
Ajánlott tápegység 350 W
Kód:  EG222j
Termékszám:  GV-N730-2GI
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10