Oldal frissítése

GIGABYTE H110-S2HP

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

GIGABYTE H110-S2HP

Az Ultra Durable GIGABYTE minőségi alaplap socket 1151-es CPU foglalattal támogatja a 6. generációs Intel processzorokat, amely szilárd és energiahatékony alapot biztosít PC-dnek. Az alaplap Intel H110 lapkakészlettel van felszerelve és stabil alapot biztosít egy új, nagy teljesítményű PC megépítéséhez, beleértve a nagy sebesságű USB 1.3 modern technológiát.

Legfontosabb jellemzői

  • Intel Skylake támogatás
  • Modern USB 3.1 Type C csatlakozó
  • Gigabit LAN adatforgalom-menedzselő szoftver
  • APP Center az egyszerű kezeléshez
  • Nyolccsatornás HQ audio kondenzátorok

Nagy sebességű adatátvitel

A gyors adatátvitelről az USB 3.0 gondoskodik és a még annál is gyorsabb USB 3.1, amely akár 2-szer nagyobb sebességű adatátivtelt tesz lehetővé (10 Gb/s). Egy  modern USB 3.1 type C csatlakozó is megtalálható, ami kisebb, megfordítható és egyre több eszközben jelen van - okostelefonok, tabletek, kamerák, külső merevlemezek és még sok más.

GbE LAN cFosSpeed

A hálózati kártyát cFosSpeed technológiával szerelték fel. Ennek köszönhetően jelentősen javítható a késleltetés, optimalizálódik a hálózati teljesítmény a speciális alkalmazások esetén. Az alaplapon ALC887 audio kodek található nyolccsatornás audiokimenettel. Profi gamerként élvezheted a legjobb minőségű hangzást és a valósághű hanghatásokat.

Az alkalmazások könnyű elérhetősége

A beépített szoftverek között megtalálható például a GIGABYTE App Center, amelyen keresztül az összes GIGABYTE alkalmazást elérheted, hogy a lehető legtöbbet hozd ki alaplapodból. A Cloud Station program segítségével mobiltelefonon vagy tableten keresztül bárhonnan oszthatsz meg adatokat és ellenőrizheted a PC-d. Ezen kívül, gond nélkül csatlakoztathatsz akár három monitort is közvetlenül az alaplaphoz a népszerű VGA (D-Sub), DVI-D és HDMI 4.1-nek köszönhetően.  A HDMI 4K felbontású kijelzőkkel is megbírkózik.

 

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat Intel 1151
Lapkakészlet Intel H110

Formátum & funkciók

Alaplap formátum mATX (Micro ATX)
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS

Rendszermemória

Kivitelezés DIMM
Memória típusa DDR4
RAM slotok száma 2 ×
Csatlakozás mód Dual-channel
Max. frekvencia (OC) 2 133 MHz

Haladó paraméterek

Haladó funkciók DUAL BIOS
Hangkártya típusa Realtek ALC887
Hangkártya-csatornák száma 7.1

Csatlakozók

Külső DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB-C, VGA (D-Sub)
Belső Elülső panel audiocsatlakozója, S/PDIF header, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket
PCI Express x16
PCI express x1
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.1 (3.1 gen2)
Serial ATA III
Kód:  AG169r6
Termékszám:  GA-H110M-S2HP
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15