Oldal frissítése

GIGABYTE GSmart Classic LTE

4,0 18 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

GIGABYTE GSmart Classic LTE

telefon funkciók

146 mm

72 mm

7,5 mm-es

Telefon súlya: 150 g

5 "

átlós kijelző

Android 6.0

az operációs rendszer típusa

> 6,0

az akkumulátor élettartamát

2 x Micro SIM

SIM-kártya típusától

72 × 146 × 7,5 mm-es-es

Telefon méretei (Sz x Ma x Mé)

16 gigabájt

belső memória

8MP + 5 megapixeles

kamera

LTE

leggyorsabb internet

microSD

memóriakártya-nyílás

150 g

súly

Keresek jól felszerelt mobiltelefont, elfogadható áron? Neholdujete vychytávkám vezető gyártói telefonok? A szükséges alapvető funkciók, mint a hanghívások, SMS, kiváló minőségű kamera és a kijelző HD felbontású? Így néz és hagyja magát megkísértette az új Gigabyte GSmart Classic.

legfontosabb jellemzői

  • 5 "IPS kijelző HD felbontású
  • Támogatja a gyors internet LTE modul
  • Első és hátsó kamera
  • Elég nagy belső memória
  • A karcsú, fekete kivitel

IPS kijelző szeptember minden oldalról

Ez az egység fogja nyűgözni 5 "IPS kijelző, kiválóan olvasható mind a Nap, valamint a nagy szög, amely támogatja az LTE és élénk során a népszerű operációs rendszer a Google Android 5.1 Lollipop.

prompt fotó

Az energiaellátás éves Li - ion akkumulátor szilárd kapacitása 2200 mAh. Fényképek képes lesz arra, hogy egy pár kamerák - a hátoldalon a 8 megapixeles kamera autofókusszal és LED vakuval, az első 5 megapixeles kamera, arról, hogy egy tökéletes szelfi képeket vagy videót. Együtt a Barátok lesznek WiFi vagy mobil adatok gyors LTE hálózat. A fontos fogaskerék is beépített GPS navigáció.

Hatalmas erő belülről

A telefon tápellátását egy nagy teljesítményű négymagos processzor órajele 1,3 GHz-es frekvencián, sőt, támogatja az operációs memória 2 GB. Ez a kombináció biztosítja a zökkenőmentes sok játék vagy munka több alkalmazás egyidejű. A mai napig a fenntartott belső memória 16 gigabájt, ami kényelmes, ha szükséges, kiterjeszti a microSD kártyát.

Kód:  GSMT002

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10