Oldal frissítése

GIGABYTE GC-WB867D-I

4,6 90 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

GIGABYTE GC-WB867D-I

A a Wi-Fi 802.11ac technológiának köszönhetően ez a hálózati kártya jelentősen nagyobb sebességet biztosít, akár 867 Mb / s-ra is képes. Számos előnyei közé tartozik még, hogy nagyobb lefedettségre képes, és energiatakarékos adatátvitelre is alkalmas. A készülék támogatja az Intel Wireless Display-t (WiDi), amely lehetővé teszi, hogy otthon és a munkahelyen egyaránt élvezze a kötetlen vezeték nélküli kapcsolatot - adaptereken keresztül is számítógépezhet például a TV készülékén.
A számítógépes alaplap is rendelkezik egy hálózati kártyával, amely támogatja a legújabb Bluetooth 4.0 verziót, beleértve a Smart Ready technológiát, amely megkönnyíti a kapcsolatot az okostelefonok és a tabletek számára, így a biztonsági mentés és az adatátvitel az eszközök között sokkal egyszerűbb lesz. Mindemellett tartalmaz egy levehető antennát is.

Paraméterek

Wi-Fi paraméterei

WiFi WiFi 802.11ac, WiFi 802.11n, WiFi 802.11g, WiFi 802.11b, WiFi 802.11a

Tulajdonságok

Male csatlakozók PCI Express
Antenna típusa Levehető
Funkció WPS, WiDi (Intel Wireless Display)
Kód:  EG890e
Termékszám:  GC-WB867D-I
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10