Oldal frissítése

GIGABYTE G1.Sniper B6

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

GIGABYTE G1.Sniper B6

GIGABYTE Sniper sorozat folytatódik a hagyomány neotřelého tervezés és egyáltalán mindent, amire szükség van az alapja a kompromisszumok nélküli, nagy teljesítményű játék számítógép, ezúttal jobb hang technológiákat. Ennek alapja az Intel B85 chipset az Intel Haswell, amely lehetővé teszi feltétlenül luxus bővítési lehetőség, beleértve a legfeljebb 4 meghajtók SATA III. Ebben számos olyan modern USB 3.0 portok, amelyek specifikusan részt minimalizálása adatvesztés.

Alapja játék gép

Intel B85 chipset működtet egy PCI Express x16 és egy PCI Express 4x a lehetőségét, hogy az AMD CrossFire. A zsanér követi a négy csatlakozóval memóriamodulok maximum frekvenciája 1600 MHz-es. Ami a kapcsolat, akkor van egy nagyon tisztességes választás, akkor két eszközt USB 3.0 és még 3 USB 2.0. Egyéb portok szándékunkban áll közvetlenül az alaplapon, és azokat ki az USB-tartót. Tökéletes hangminőség tapasztalat elviszi egy chip Realtek ALC1150 elszigetelve elektromágneses zaj.

Minőség és megbízhatóság

A testület büszke az alkatrészek minőségének használt szabvány, Ultra Durable. Ez magában foglalja a teljes körű kizárólagos technológiák, amelyek garantálják a felhasználók az abszolút legjobb védelmet. Saját biztonsága tovább javítja UEFI DualBIOS. Center GIGABYTE App Center program tartalmazza EasyTune könnyű túlhajtási és hőmérséklet ellenőrzés paramétereit.

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat Intel 1150
Lapkakészlet Intel B85

Formátum & funkciók

Alaplap formátum ATX
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, CPU hely integrált GPU-val, Serial ATA III, UEFI BIOS

Rendszermemória

Memória típusa DDR3
RAM slotok száma 4 ×
Csatlakozás mód Dual-channel
Max. frekvencia (OC) 1 600 MHz

Haladó paraméterek

Haladó funkciók AMD CrossFireX, DUAL BIOS, MOSFET hűtő
Hangkártya típusa Realtek ALC898
Hangkártya-csatornák száma 7.1

Csatlakozók

Külső DVI, HDMI, Jack, Optikai kimenet, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub)
Belső Elülső panel audiocsatlakozója, S/PDIF header, Serial ATA II, Serial-ATA-III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket
PCI Express x16
PCI express x4
PCI express x1
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA III
Serial ATA II
PCI
Kód:  AG155k
Termékszám:  GA-G1.Sniper B6

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10