Oldal frissítése

GIGABYTE B85M-A-D3V

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

GIGABYTE B85M-A-D3V

Csökkentett alaplap formátum Micro-ATX építésére alkalmas a modern otthoni vagy a vállalati PC a különböző alkalmazásokhoz. Chipset Intel B85 azt jelzi, hogy a tábla elsősorban fejlett processzor Intel Haswell. A chipset egy olcsó összes modern funkciók, és így teljesen elegendő az összes jelenlegi felhasználók számára, akik nem igényelnek túl nagy kapacitású memória, extra port, és nem kíván belemenni az órát vagy egyéb módosításokat.

legfontosabb jellemzői

  • Haswell processzor támogatása
  • Ultra Durable 4 Plus
  • Két slot a DDR3 memória
  • PCIe slot bővítése GUI
  • GIGABYTE UEFI DualBIOS
  • On / Off Charge

magas védelem

A testület büszke az alkatrészek minőségének használt szabvány, Ultra Durable 4 Plus. Ez magában foglalja a teljes körű kizárólagos technológiák, amelyek garantálják a felhasználók az abszolút legjobb PC védelem. Függetlenül attól, hogy a páratartalom és nedvesség, elektrosztatikus kisülés, vagy korábban, a hirtelen áramkimaradás és a magas üzemi hőmérséklet. Ez lehetővé teszi, hogy egy tökéletesen hűtött alkatrészek, hatékony működés, rekord teljesítményt és hosszabb élettartamot táblák. Technologie UEFI DualBIOS přináší kromě hlavního BIOSu“ také záložní BIOS“ chránící BIOS před selháním v důsledku napadení virem, selhání hardwaru, nesprávného nastavení nebo výpadku napájení během aktualizace.

Gateway alkalmazások alaplapok

Között a mellékelt szoftver megtalálható, például a Gigabyte App Center interfész, amely lehetővé teszi, hogy ellenőrizzék a legtöbb lehetőséget alaplap. Például egy segédprogram EasyTune könnyen borítani a processzor és a memória. Az alaplap támogatja csomag tartalmaz GIGABYTE EZ beállítás egyszerűsíti a telepítést és konfigurációt alkalmazások Disk Mode Switch Smart Connect EZ EZ Rapid Start és Smart Response. Ők törődnek a gyors indítást és a nagy rendszer teljesítményét, és tartja a termelékenységet.

On / Off Charge

Az alaplap van szerelve On / Off Charge Gigabyte. Ez lehetővé teszi, hogy gyorsan töltse iPhone, iPad vagy iPod Touch, függetlenül attól, hogy a számítógép ki van kapcsolva, vagy készenléti állapotban van.

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat Intel 1150
Lapkakészlet Intel B85

Formátum & funkciók

Alaplap formátum mATX (Micro ATX)
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS

Rendszermemória

Kivitelezés DIMM
Memória típusa DDR3
RAM slotok száma 2 ×
Csatlakozás mód Dual-channel
Max. frekvencia (OC) 1 600 MHz

Haladó paraméterek

Haladó funkciók DUAL BIOS
Hangkártya típusa Realtek ALC887
Hangkártya-csatornák száma 7.1

Csatlakozók

Külső DVI, Jack, LPT , PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub)
Belső COM header, Elülső panel audiocsatlakozója, Serial ATA II, Serial-ATA-III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket
PCI Express x16
PCI express x1
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA III
Serial ATA II
PCI
Kód:  AG155i5
Termékszám:  GA-B85M-D3V-A
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10