Oldal frissítése

GIGABYTE B560M AORUS PRO

5 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

GIGABYTE B560M AORUS PRO

A GIGABYTE B560M AORUS PRO egy remekül felszerelt alaplap Intel processzorokhoz

Ismerkedj meg a GIGABYTE B560M AORUS PRO alaplappal az új, agresszív AORUS dizájnban. A digitális PWM technológia és a MOSFET tranzisztorok használatának köszönhetően a GIGABYTE B560M H minimalizálja a kapcsolási veszteségeket, alacsony hőmérsékleten üzemel, és nagy pontossággal szállítja az energiát a legérzékenyebb és leginkább energiaigényes beépített komponenseknek. Az eredmény a teljes rendszer nagy teljesítménye és széles körű skálázhatósága. A GIGABYTE B560M AORUS PRO alaplap LGA 1200 foglalattal a 10. és 11. generációs Intel Core processzorokhoz készült.

Intel B560
Lapkakészlet

Intel 1200
Processzor foglalat

DDR4 3200 MHz
Támogatott memóriák

A gyors RAM támogatása a GIGABYTE B560M AORUS PRO alaplapon

Az optimalizált útválasztással rendelkező kétcsatornás memóriaarchitektúra négy DIMM helyből áll a DDR4 memória számára, akár 128 GB kapacitással. A DDR4 XMP funkció engedélyezve van az alaplapon, és biztosított a kompatibilitás az akár 5333 MHz-ig terjedő profilokkal, így a megfelelő memóriamodulokkal könnyen elérhető a legnagyobb memóriasebesség és stabilitás.

Felkészülés nagy tárhelyre és dedikált videokártyára

A GIGABYTE B560M AORUS PRO-n 6 darab SATAIII 6 Gb/s csatlakozót használhatsz a merevlemezekhez. A gyors SSD meghajtók egyedülálló teljesítményét az M.2 interfész biztosítja SATA és PCIE módban villámgyors tárolási sebesség mellett. Saját videokártyádat a GIGABYTE B560M AORUS PRO PCIe x16 foglalatba csatlakoztathatod. A HDMI 2.1 port nagy, 4096 × 2160 felbontást képes kezelni, és a DisplayPort is elérhető.

Nagysebességű LAN a GIGABYTE B560M AORUS PRO alaplapon

A nagysebességű, 2,5 gigabites LAN automatikus sávszélesség-kiosztással a legmagasabb prioritást biztosítja a játék vagy más előnyben részesített alkalmazás számára. A GIGABYTE B560 AORUS PRO alaplapon rengeteg USB 2.0 és USB 3.2, köztük kétirányú USB-C port található a perifériák csatlakoztatására és a gyors adatátvitelre.

A GIGABYTE B560M AORUS PRO alaplap hatásos RGB Fusion 2.0 megvilágítása

A többzónás világítás ma már a modern alaplapok fontos része. A mellékelt szoftver képes az összes támogatott eszközzel szinkronizálni a fényhatásokat. Konkrétan a videokártyákról, egerekről, fejhallgatókról, billentyűzetekről, számítógépes házakról és a ventilátorokról van szó. A teljes RGB-támogatással és az újratervezett RGB Fusion 2.0 alkalmazással a felhasználó teljes mértékben irányíthatja az alaplapot körülvevő LED-eket.

A GIGABYTE B560M AORUS PRO alaplap hatékony hűtése és ventilátorvezérlése

A Smart Fan 6 eszközzel teljes mértékben ellenőrizheted az összes csatlakoztatott ventilátort. És nemcsak ez, a Smart Fan 6-tal több hibrid ventilátorcsatlakozóval rendelkezel, amelyek támogatják a feszültség és a PWM vezérlését is, így az alaplap jobban együtt tud működni a vízhűtéssel. Az M.2 meghajtók hatékony termikus megoldása egyedi Thermal Guard kialakítással korlátlan teljesítményt tesz lehetővé a fájlok írása és olvasása során.

A BIOS egyszerű frissítése

A GIGABYTE Q-Flash Plus alkalmazás lehetővé teszi a BIOS frissítését a Windowsról egy egyszerű és elegáns grafikus felület segítségével. A Q-Flash Plus képes automatikusan letölteni a legújabb verziót a GIGABYTE szervereiről, vagy frissíteni a BIOS-t a számítógépen lévő fájlból.

A GIGABYTE B560M AORUS PRO alaplap legfontosabb jellemzői

  • GIGABYTE B560 AORUS PRO alaplap a 10. és 11. generációs Intel Core processzorokhoz
  • Hely a gyors DDR4 RAM számára akár 128 GB-os kapacitásig
  • A hatékony hűtés extrém processzorteljesítményt tesz lehetővé
  • Fejlett Smart Fan 6 ventilátorfelügyelő technológia
  • Elegendő hely a HDD és SSD meghajtók gyors csatlakoztatásához
  • 2,5 gigabites gamer LAN hálózati forgalomkezelő alkalmazással
  • HDMI 2.1 és DisplayPort a megjelenítő eszközök csatlakoztatásához
  • Stílusos RGB Fusion háttérvilágítás
  • mATX formátum

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat Intel 1200
Lapkakészlet Intel B560

Formátum & funkciók

Alaplap formátum mATX (Micro ATX)
Alapvető funkciók Flash BIOS CPU nélkül, Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , PCI Express 4.0, CPU hely integrált GPU-val, Serial ATA III

Rendszermemória

Kivitelezés DIMM
Memória típusa DDR4
RAM slotok száma 4 ×
Csatlakozás mód Dual-channel
Max. frekvencia (OC) 3 200 MHz

Haladó paraméterek

Haladó funkciók AMD CrossFire Technologies
Hangkártya-csatornák száma 8

Csatlakozók

Külső DisplayPort, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN) 2.5Gbps, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB 3.2 Gen 2x2, USB-C
Belső ARGB LED Header, COM header, M2 foglalat, RGB LED Header, Serial-ATA-III, Thunderbolt header, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header, USB-C 3.2 Gen 1 (USB 3.0) header
PCI Express x16
PCI express x1
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.1 (3.1 gen2)
USB 3.2 Gen 2x2
M.2 slotok
Serial ATA III
Kód:  AGb560am1
Termékszám:  B560M AORUS PRO

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15