Oldal frissítése

GIGABYTE B450M DS3H

4,8 30 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

GIGABYTE B450M DS3H

Egy számítógép sem működhet alaplap nélkül. Ez az alkatrész biztosítja a kapcsolatot a processzor, a meghajtók, a RAM-ok és a számítógép egyéb komponensei, például a videokártya vagy a fejhallgató és a mikrofon között.

Mit nyújt a GIGABYTE B450M DS3H alaplap?

Legfontosabb tulajdonsága a foglalat, ez határozza meg azt, hogy milyen processzort lehet az alaplaphoz használni. Ebben az esetben ez az AMD AM4. Az AMD B450 lapkakészlet gondoskodik a GIGABYTE B450M DS3H alaplapba beépített hardverek funkcióiról.

Vedd figyelembe az alaplap méretét. A számítógépház méretét ehhez kell igazítanod. Ügyelj arra, hogy a ház támogassa az mATX (micro ATX) típusú alaplapokat. Ezek után jön a RAM. A GIGABYTE B450M DS3H alaplap 4 foglalatába DDR4 DIMM memóriamodulokat tehetsz.

A RAM-okat az úgynevezett kétcsatornás kombinációban használhatod, ebben az esetben a processzor kétszer olyan gyorsan kommunikál a RAM-mal.

Az alaplap támogatja a PCI Express videokártyával történő bővítést is. A PCI Express x16 grafikus felületek csatlakoztatására szolgál. Az alaplapon a PCI Express x1 foglalat mellett 2 darab x16 foglalat is található.

Mire használható a GIGABYTE B450M DS3H alaplap?

Ehhez az alaplaphoz nem lesz szükséged külön audio interfészre, mert megkapta a Realtek ALC887 vezérlőt. Az alaplap ezen kívül támogatja az AMD CrossFire X funkciót. Találsz még rajta DVI, HDMI, Jack, PS/2, USB 2.0, USB 3.0 (3.1 Gen 1), illetve RJ-45 (LAN) vagy USB 2.0 foglalatot, USB 3.0 (3.1 Gen 1) foglalatot, Serial ATA III, TPM, Front Panel Audio csatlakozót és M.2 foglalatot.

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat AMD AM4
Lapkakészlet AMD B450

Formátum & funkciók

Alaplap formátum mATX (Micro ATX)
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , PCI Express 3.0, CPU hely integrált GPU-val, Serial ATA III

Rendszermemória

Kivitelezés DIMM
Memória típusa DDR4
RAM slotok száma 4 ×
Csatlakozás mód Dual-channel
Max. frekvencia (OC) 3 600 MHz

Haladó paraméterek

Haladó funkciók AMD CrossFire Technologies
Hangkártya típusa Realtek ALC887
Hangkártya-csatornák száma 8

Csatlakozók

Külső DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN) 1Gbps, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1
Belső COM header, M2 foglalat, RGB LED Header, S/PDIF header, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header
PCI Express x16
PCI express x1
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
M.2 slotok
Serial ATA III

Sorozat

Sorozat Gigabyte Ultra Durable
Kód:  AG450m2
Termékszám:  B450M DS3H
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15