Oldal frissítése

GIGABYTE B450 GAMING X

4,4 25 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

GIGABYTE B450 GAMING X

Elérhető a GIGABYTE B450 GAMING X alaplap a Ryzen akár a 3. generációs processzoraihoz is

Egy teljesen új számítógépet szeretnél összeállítani, amelyet aztán sokáig használhatsz? Akkor válaszd a Gigabyte alaplapot az AM4 nyílással. Ez megnyitja az utat az utóbbi harmadik generáció AMD Ryzen modern processzorához való illesztéshez. Ez a fejlett processzorplatform olyan nagy teljesítményt nyújt, hogy még drágább aversenytársakkal is felveszi a versenyt a számítási műveletekben.Az ATX modell tökéletes alapot nyújt egy nagy teljesítményű játékgéphez.

A GIGABYTE B450 GAMING Xalaplapfőbb jellemzői

  • Úgy tervezték, hogy az AMD Ryzen 1, 2 és 3 generációs processzorokkal működjenek
  • Fejlett csatlakozóberendezés az M.2 NVMe PCIe vagy USB 3.1 Gen 1 meghajtók támogatásával
  • Audió ALC892 hangkártyával, akár 7,1 csatornás kimenettel
  • Smart Fan 5  ventilátor leállítási funkcióval
  • Ingyenes streaming szoftver XSplit Gamecaster
  • Stílusos RGB Fusion 2.0 háttérvilágítás többzónás LED-ekkel és effektusokkal

AMD B450 lapkakészlet

Az AMD B450 lapkakészlettel ellátott alaplapok az új AMD Ryzen 2000 sorozathoz vannak kialakítva, ám a BIOS frissítése után támogatják a legújabb Ryzen 3000-et is. Ez lehetővé teszi otthoni számítógépének maximális rendelkezésre álló teljesítményének megtapasztalását.

Fejlett tápegység

Az energiaellátás architektúrája egy többfázisú kaszkádból áll, amely nagy stabilitást eredményez még magas működési frekvenciák esetén is. A kiváló minőségű alkatrészek használatának köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy az alaplap hosszú ideig képes tartani nagy terhelés mellett .

Támogatás az XMP profilokhoz és a DDR4 memóriák széles körű támogatása

A jó alaplapnak támogatnia kell a DDR4 memóriamodulok sokféle típusát. A GIGABYTE szorosan együttműködik a világ minden tájáról származó memóriaszolgáltatókkal annak biztosítása érdekében, hogy a népszerű memóriamárka modulok kompatibilisek legyenek a GIGABYTE alaplapokkal. Fontos elem az XMP profilok támogatása is, 2 933MHz-ig.

Többzónás világítás

Pontosan testreszabhatod az alaplapot a saját igényeid szerint. A teljes RGB támogatással és a Fusion 2.0-val teljes mértékben vezérelheted a beépített diódákat. Természetesen a kísérő effektekkel együtt.

Smart Fan 5

A Smart Fan 5 készülékkel biztos lehet abban, hogy a hűtés teljesen ellenőrzés alatt áll. Több hibrid ventilátorcsatlakozót kapsz, amelyek mind a feszültség, mind a PWM vezérlést támogatják, hogy az alaplap jobban megértse a vízhűtést

A GIGABYTE kiegészítők és szoftverek széles választékát kínálja minden játékos számára

Az alaplapon kívül a GIGABYTE a rendelkezésedre bocsátja a játék PC-jéhez szükséges kiegészítőket is. Azelőnye az egységes kialakítás, amelyet gyakran lenyűgöző RGB háttérvilágítás kísér. Az összes funkció egy központi alkalmazásból vezérelhető, amely segít mindent a saját igényeidhez igazítani.


Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat AMD AM4
Lapkakészlet AMD B450

Formátum & funkciók

Alaplap formátum ATX
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , PCI Express 3.0, CPU hely integrált GPU-val, Serial ATA III

Rendszermemória

Kivitelezés DIMM
Memória típusa DDR4
RAM slotok száma 4 ×
Csatlakozás mód Dual-channel
Max. frekvencia (OC) 3 600 MHz

Haladó paraméterek

Haladó funkciók AMD CrossFire Technologies
Hangkártya típusa Realtek ALC892
Hangkártya-csatornák száma 8

Csatlakozók

Külső DVI, HDMI, PS/2, RJ-45 (LAN) 1Gbps, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1
Belső ARGB LED Header, COM header, M2 foglalat, RGB LED Header, S/PDIF header, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header
PCI Express x16
PCI express x1
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
M.2 slotok
Serial ATA III

Sorozat

Sorozat Gigabyte Gaming
Kód:  AG450m7
Termékszám:  B450 GAMING X

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10